Jehova tanui miért forgatják ki a bibliát?
Figyelt kérdés
Saját kis bibliájuk van, nem értelmezik, Jézust Mihály arkangyallal azonistjak, mikepp a Zsidokhoz Irt level azt mondja Mikor az egyszulotett a Vilagba vezeti imadva boruljon ele minden angyal,,, es azt mondja az Atya A Fiarol; a Te kiralyi szekeh OH ISTEN,,, maga az Atya a Fiat Istennek nevezi,, mert egyek! Ezzel egyet ert a keresztenysegen belul a Hitgyuli, Katolikus, reformatus, Evangelikus, Baptista ,,, es azzal is h van menny es pokol,, de a Jehovak mindent ki forgatnak szamomra ok az egyetlen kereszteny felekezet ami kitepi es hozzatesz a sajat gondolatabol az igekehez:((( es ra adasul eroszakosak itt is priviben soha senki hivo nem irogat ram de a Jehovak allanodan irkalnak nemgyozon tiltabi oket nagyon makacsak:((( kerem at Szentszellem Uristent vilagositsa meg oket amen2021. aug. 17. 11:21
1/55 anonim válasza:
Nekik így tetszik, hagy higyjenek abban és úgy, ahogy és amiben akarnak. Nem értem téged ez miért zavar
2/55 anonim válasza:
Simán elfogadják a Károli fordításút is,csak van saját fordításuk is.
Kolléganőm tanú, tőle tudom.
4/55 anonim válasza:
Én meg azt bírom, mikor valaki szentül állítja egy kétes eredetű, 1000 éves népmese gyűjteményről, hogy csak ő látja a frankót benne, mindenki más hülye hozzá.
5/55 anonim válasza:
2# csak amíg nem cáfolja a Károli bármelyik tévtanításukat. Csak addig fogadják el.
6/55 anonim válasza:
"Simán elfogadják a Károli fordításút is,csak van saját fordításuk is.
Kolléganőm tanú, tőle tudom."
Ha elfogadják a Károli fordításút is, akkor minek nekik saját fordítás? Amiről tudni lehet, hogy nem hiteles.
7/55 anonim válasza:
Minden keresztény irányzatnak más a Bibliája, tehát ebben a Jehova tanúi nem térnek el. Az egyes keresztény irányzatok tanításai is eltérnek, tehát ebben sem lógnak ki a sorból. Tudtommal nem fogadják el a szentháromságot és Jézus istenségét, amit jól tesznek mert ez bálványimádás. Az a problémátok hogy a Jehova tanúi nem vesznek részt a bálványimádásban?
9/55 anonim válasza:
"Minden keresztény irányzatnak más a Bibliája, tehát ebben a Jehova tanúi nem térnek el"
Nem igazán tudod mirol beszélsz. Ugye? Ekkora ostobaságot ritkán látni.
10/55 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá miért szólsz bele? De tessék, ez az oldal szépen összefoglalja egy táblázatban az eltéréseket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!