Jézus Krisztus életére, és halálára miért nincs hiteles bizonyítékok amit mindenki elfogad? Ez olyan mint a holdraszállás.
Mantrában te vagy a jobb, azt tudjuk.
De most értelmes emberek között vagy.
Istent még be kellene bizonyítanod, hogy létezik, ezt ne felejtsd el. Tehát nem hivatkozhatsz rá tényként.
A másik dolog, hogy VALAMINEK léteznie kellett a kezdeteknél, de semmiféle törvény nincsen rá, hogy ennek pont egy istennek kellett lennie. Most bizonyítottuk be, hogy ez akár az anyag IS lehetett.
Erre semmit nem tudtál mondani.
Még egy dolog: semmi sem bizonyítja, hogy idáig már végtelen idő telt el. Ezen is elgondolkodhatnál.
"Akárhányszor mantrázod hogy nem igaz, igaz lesz"
Kár, hogy semmi nem bizonyítja.
" csak azt felejtitek el hogy ezek előtt semmi nem volt"
Nem mi felejtjük el, hanem ez megint csak a te ostobaságod. Semmiből nem következik hogy valaha is lett volna olyan időpont, amikor ne létezett volna semmi.
Mért vagyok ostoba talán a dolgok csak úgy megjelennek maguktól és nem alakulnak ki?
Jó is lenne ha akarnék egy kis pénzt, azt pedig csak akarni kellene és megjelenne.
"mért ne lehetne az univerzum örökkévaló"
Ezt senki nem mondta, a mi világunknak volt kezdete.
Én most az első létező dologról beszélek, az pedig valószínűleg nem a mi világunk.
"ezek mind bizinyítékok Isten létére."
A hülyéknek.
Tudod a "nem tudom, hogy mi ez => tehát akkor ez isten" - na, ez nekik szól.
"Mért vagyok ostoba "
Mert anélkül, hogy az égvilágon bármi is erre utalna, kijelentesz ilyen dolgokat hogy valaha semmi sem volt. Persze csak azért, mert ilyenek nélkül bukna a hited...
"Tudod a "nem tudom, hogy mi ez => tehát akkor ez isten" - na, ez nekik szól."
Mi lehetett, ha nem Isten? Az anyag megalkotta saját magát?!
"Mert anélkül, hogy az égvilágon bármi is erre utalna, kijelentesz ilyen dolgokat hogy valaha semmi sem volt. Persze csak azért, mert ilyenek nélkül bukna a hited..."
Ha a te okos logikád szerint mennénk, akkor ha bármit is akarnák meg tudna jelenni saját magától, ahogy szerinted az anyag és az univerzum saját magát alkotta meg.
"Ha a te okos logikád szerint mennénk, akkor ha bármit is akarnák meg tudna jelenni saját magától, ahogy szerinted az anyag és az univerzum saját magát alkotta meg."
Az én logikám szerint pont hogy sosem jelent meg és sosem szűnt meg létezni anyag, hanem mindig is létezett.
De valahogy nem csodálkozom, hogy neked még ezt felfogni is túl magas volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!