Valóban van felesége és gyermeke. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Sőt kellett is ahhoz, hogy megszülethessen az új könyve (kis buddhàk).
2023. jan. 25. 17:39
33/58 anonim válasza:
Régòta ismerem, Koreai ideje òta. Ahova úgy lépett le hogy itt hagyott csapot papot! Torzít, velem történetesen inkorrekt volt. Ma már homlok egyenest mást állít interjúkban pl. gyerekkoráròl mint ami a valòság, stb. sorolhatnám. Megnyilvánulásai tükrözik egoja méretét. Hatalmas. És a margòra: hosszú éveken át hirdette a cölibátust. Egészen addig míg "meggondolta" magát.
2023. júl. 23. 21:59
34/58 anonim válasza:
17 arról az ingatlanról meg az előző koreai rendjéből történt "távozása" körüli anyagi dolgokról jobb nem beszélni...
2023. júl. 23. 22:11
35/58 anonim válasza:
28 Szubhuti2 Valòban töltött pár évet kint. Először Amerikában és pár évet Koreában. Én ott ismertem meg. Amit leìrtál ròla egyébként teljesen korrekt.
Jòl beszélő manipulatìv...
2023. júl. 23. 22:17
36/58 anonim válasza:
Inkább egy afféle tudós ember, aki csípőből lövi a válaszokat, melyek időnként helytelenek. Pl. Azt propagálja, hogy csak hagyományvonalban lehet haladni, csoportba verődve, ezzel szemben rengeteg az ún. rejtett mester, akik nem szónokolnak, nem tanítanak. Azt mondja, olyan fogadalmat vegyél föl, amiben hiszel, no lám a szex és szerelem neki is kihívást jelentett, ezért inkább köntöst váltott, hogy immáron "törvényesen" is hódolhasson ennek. A zen-ből él, nagyon erőlteti az általa szervezett elvonulásokat, aminek igencsak megkéri az árát. Egy csinos hölgy ismerős panaszkodott, hogy amikor kettesbe voltak koan interjún, át akarta őt ölelni, úgy lökte el magától. Nos, ilyen egy zen mester?
2023. dec. 7. 13:20
37/58 anonim válasza:
A szerzetesek teljesen emberiek, ezen nincs mit meglepődni. Kolostorokban is igen cifra természettel is tudnak élni Ázsiában.
Nekem személy szerint nagyon sokat segítettek a videói, és amiket hallottam tőle. Ezt nem teszi számomra kevesebbé, hogy esetleg családja, felesége, gyereke van. Keresztény világon belül is léteznek olyan papok, akiknek szintén családja van.
Az emberi természetnek pedig része az is, hogy változni képes idővel, és nem egy állandóságba van belekövülve. Számomra úgy tud hiteles lenni egy tanító, ha önazonos, és nem úgy hogy önmeghasonlott.
2023. dec. 9. 23:52
38/58 anonim válasza:
Állítólag a közösségében minden nőt megkap. Ennyit a nagy erkölcsi tanítórol
2024. jan. 13. 17:51
39/58 anonim válasza:
"Állítólag a közösségében minden nőt megkap. Ennyit a nagy erkölcsi tanítórol"
Nős és most született gyereke is.
Bírom az ilyen állítólagokban való hívést.
2024. jan. 13. 17:52
40/58 anonim válasza:
39-es
Hát mondhatsz akármit nekem viszont a barátnőm anyját akarta felszedni XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!