Én személyesen nem ismerem, nem is találkoztam vele, a templomban se voltam még, szóval csak a videókban lévő tanításról tudok véleményt mondani.
Sokmindent tudtam hasznosítani belőle, még így is, hogy igazából nem kezdtem gyakorolni, és van még amit nem értek. De amit hasznosítani tudtam, az egy teljesen új látásmódot hozott, ami eddig a javamra vált. Plusz pár dologban megerősítest kaptam.
Viszont én is észrevettem, hogy pár kérdésnél indokolatlanul durván, bántóan válaszol, ezeket nem igazán tudtam hova tenni. Ezekben benne lehet az is hogy az automata működésből akar felrázni, viszont néha ezt is indokolatlannak éreztem az adott válasznál (persze attól még lehet, hogy valakinek ez kellett, passz).
A tanítással kapcsolatosan vannak kételyeim, meg van amit nem/nem teljesen fogadok el, de az tanítótól független.
21/22 A "felrázás"-ra én is gondoltam, de ahogy a két személyes találkozás után is még hallgattam a beszédeit és néztem a kérdezőkre adott reakcióit, azt gondolom, hogy a fickó - ahogy előttem is írták - gőgös, goromba, öntelt.
Ha ilyen a felébredett magyar, akkor nagy szarban vagyunk.
Hát nem tudom...időnként hallgatom. Mondjuk szerintem az utóbbi években romlott a színvonal.
Nekem valahogy elég pénzszaga van az egésznek...
24/25 Nem a tanításokon, hanem a tanító személyiségén van a hangsúly, ami elég aggályos... Nem ér semmit a tudása alázat nélkül, hiszen ő nem csak az igét hirdeti, hanem segítséget is nyújt a gyakorlóknak. Ezzel a nárcisztikus gőggel viszont több kárt okoz, mint hasznot.
25/25 Egyetértek: ha valami megkérdőjelezi a tanító/segítő hitelességét, az a személyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!