Aki nem hisz Jézusban elkárhozik?
Figyelt kérdés
Tehát, valaki hiába jó ember, hiába él házasságban, dolgozik, neveli a gyerekeit, normálisan él, segít másokon, akkor is pokolba kerül mert nem hívő. Ez gáz szerintem Isten nem ilyen. De ha ilyen akkor nem jó. Aki nem hisz már ítélet alatt van mert nem hitt Isten egyszülött Fiának nevében, így irja a biblia. Mivel Jézus a megvalto nélküle nincs bocsanat. De szerintem ezt a vallasok talaltak ki hogy igy magukhoz lancoljak az embereket es dőljön nekik a piz2021. ápr. 16. 03:53
41/43 anonim válasza:
"Negatív tartalmú írásokat is számtalan alkalommal jegyeztek ám fel emberek."
Főleg ha tudtak írni. Hát rengeteg mindent nem tudunk, például az ókori görög filozófusok, tudósok munkájáról csak a töredék maradt fent.
42/43 anonim válasza:
Én mondom, ezek olyan kemény fejűek, akik nem hisznek Jézusban, mintha lóval imádkoznák...
43/43 anonim válasza:
Egy végtelen istennél azokhoz nem jut el az üzenete, akikhez nem akarja.
Ezek után úgy ítéli meg őket, ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!