Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen gyakran hívsz meg...

Milyen gyakran hívsz meg hátrányos helyzetűeket ebédelni, vacsorázni?

Figyelt kérdés
Jézus többször mondta, hogy ne a rokonainkat vagy ismerőseinket hívjuk meg hanem a sántákat, nyomorékokat? Ti hányszor gyakoroljátok ezt a parancsolatot egy évben?

2021. márc. 24. 19:18
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos én attól tartok, hogy hasba szúrnak "véletlen". A TV híradó tele van ilyennel. Lehet Jézust nem szúrták hasba 2000 éve, de most már más lett a világ.
2021. márc. 24. 19:40
 2/33 A kérdező kommentje:
Mármint a híradó tele van olyannal, hogy valaki meghívott néhány nyomorékot, vagy vakot de azok hasbaszúrták?
2021. márc. 24. 19:45
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Volt egy bácsi, aki befogadott egy fiatal hajléktalant, kirabolta, megölte, stb. Tele van ilyennel. Néniket is, az idősek rendesek és segíteni akarnak embereken, ezért szívják meg.
2021. márc. 24. 19:49
 4/33 A kérdező kommentje:
Szóval ha veszélyes betartani Jézus tanításait akkor nem is kell?
2021. márc. 24. 19:52
 5/33 anonim ***** válasza:
2000 éve csináltam volna, de így az utolsó időkben ki tudja melyik sátánfattyát hívod a házadba. Most az a bibliai idézet él, hogy "az utolsó napokban csukjatok be minden ajtót és ablakot"
2021. márc. 24. 19:55
 6/33 anonim ***** válasza:
78%
Kerdezo, tartsd be ha akarod, de ahhoz nincs jogod, hogy masokon is szamonkerd a sajat hited.
2021. márc. 24. 19:56
 7/33 anonim ***** válasza:
52%

Pl. most COVID is van ráadásnak...

És ennek nem is lesz vége, egyre rosszabb lesz az élet.

2021. márc. 24. 19:56
 8/33 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy a gazdagok miért nem osztják szét vagyonukat, az is benne van ;))

Hívd már fel Orbán Viktort ő vallásos, a vagyona Lőrincnél van.

2021. márc. 24. 19:58
 9/33 anonim ***** válasza:
Inkább vásárolni szoktam nekik. Amikor én voltam abban a helyzetben, sokkal jobban örültem, ha megkaptam a nyersanyagot és azt főztem belőle, amit akarok.
2021. márc. 24. 20:01
 10/33 A kérdező kommentje:

Nem kértem számon senki semmit csak azt kérdeztem, hogy ti milyen gyakran engedelmeskedtek a Jézusi iránymutatásnak. Nem találkoztam még egyetlen sátányfattyával sem, de vacsorára meghívni nem csak otthonra lehet valakit hanem pl mcdonalds-ba is. Vagy étterembe.

Nyilván nem a mostani covid-os időre gondolok - hiszen ilyenkor hatályukat vesztik Jézus szavai - hanem például, hogy a járvány előtti 10 évben ki hányszor gyakorolta ezt.

2021. márc. 24. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!