Én akkor most konkrétan "mi" vagyok? Szeretnék választ kapni hogy mi után érdeklődjek!
Tehát, egy 18 éves lány vagyok. Nem hiszek istenben, sem a Bibliában. Hiába jártam hittanra, egyszerűen semmi. Ámbár, természetfeletti lényekben sem hiszek, meg semmi szellemek, feng-shui, meg ki tudja mi van még. Próbáltam nekem való vallást keresni, olvasgattam a neten, de egyik sem nekem való. Őszintén én szerintem az ésszerű dolgokban hiszek... mondhatok akkor magam igazából racionalistának? Gondolok ilyenre mint pl evolúció, vagy fizikai, kémiai törvények. Egy szóval amit látok, elhiszem.
Utánnanézzek jobban a racionalizmusnak? Ez lenne az igazán nekem való? Nem akarok személyeskedni, csak nem értek az ilyenhez. Mit gondoltok?
Örülnék pár hasznos véleménynek.
A kérdésedre csak egyetlen válasz létezik:magadnak kell megtalálnod a választ.
Olvass.Olvass sokat,sci-fi-t.A kelet-Európaiak a legjobbak.
Én is ezt tettem,igaz a válasz még nincs meg,de az irány már világos.
Bizony életcélt találni nem könnyű.
"HKÉ-t átélők látták istent...tudja bizonyítani , hogy isten volt???? NEM! haha XD"
Hát akkor hívd ahogy akarod vazze. Nem ugyanaz a lényeg? Most ebbe kell belekötni, hogy ki hogyan nevezi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!