Én akkor most konkrétan "mi" vagyok? Szeretnék választ kapni hogy mi után érdeklődjek!
Tehát, egy 18 éves lány vagyok. Nem hiszek istenben, sem a Bibliában. Hiába jártam hittanra, egyszerűen semmi. Ámbár, természetfeletti lényekben sem hiszek, meg semmi szellemek, feng-shui, meg ki tudja mi van még. Próbáltam nekem való vallást keresni, olvasgattam a neten, de egyik sem nekem való. Őszintén én szerintem az ésszerű dolgokban hiszek... mondhatok akkor magam igazából racionalistának? Gondolok ilyenre mint pl evolúció, vagy fizikai, kémiai törvények. Egy szóval amit látok, elhiszem.
Utánnanézzek jobban a racionalizmusnak? Ez lenne az igazán nekem való? Nem akarok személyeskedni, csak nem értek az ilyenhez. Mit gondoltok?
Örülnék pár hasznos véleménynek.
"Gondolok ilyenre mint pl evolúció, vagy fizikai, kémiai törvények. Egy szóval amit látok, elhiszem."
Ezeknek a dolgoknak állítom, hogy a 0.0000002%-át sem láttad és fogod látni. Az evolúciót pláne. De abban hiszel, amiben akarsz.
nem Istennel van a baj.
minden vallás korrupt.
minden filozófia bukott.
nem vagyok hivő.
nem vagyok ateista.
sem racionalista.
en se tudom mi vagyok.
de baszok bele.
mindeggy.
ha azt a hülyeséget keresed , amit válasznak hivnak, azt nem lehet meg lelni, mert ha lenne is válasz azt az emberkék ugy el torzittják hogy mesés.
Tudományokból láthatja:
0.0000002%-át (se)
Szellemek, Isten, egyéb természetfeletti:
0.0%
Üdv a klubban "18 éves lány", szerintem mi jártunk jobban :D
egy öreg rocker vagyok, hugicám
sokat kerestem
de nincs válasz , semmmire.
Az Isten is halgat
nem azert mert nincs.
hanem azert mert idiótákkal nincs mit vitázni.
de a hivőcskék idiottábak mindenkinél.
voltam sok helyen kiss hugom, de nem tudták megnyugtatni lázongó és nyugtalan lelkem.
kitagadtak minden honnan.
mert sokat kérdeztem.
de nem bánom.
arra a következtetésre jutottam hogy van Isten,
de nincs ember.
aki meg érthetné
pláne én.
ha sokat fogsz ezen gondolkodni, depressziós leszel mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!