Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki minek tartja a kereszténysé...

Ki minek tartja a kereszténységet?

Figyelt kérdés

Egyszerű véleményektekre vagyok kiváncsi. Én személy szerint félelem keltésnek tartom a kereszténységet én úgy látom hogy egy jó Isten nem ilyen.

Én minden vallást elfogadok és Isten szavanák tekintek kivéve ezt a pokolal való fenyegetést nem.

2021. febr. 16. 10:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, hogy kötözködjek, de hogy lehet isten nemlétezését bebizonyítani?
2021. febr. 16. 14:48
 12/44 anonim ***** válasza:
13%

Körülbelül 15 alkalommal leírtuk már itt.

Nézd vissza.

2021. febr. 16. 15:02
 13/44 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
37%
Helyesnek tartom.
2021. febr. 16. 17:38
 14/44 anonim ***** válasza:
60%

#10 Ismertethetnéd velem ezt a bizonyítást, nagyon érdkel. Írd le vagy linkeld be légyszi!

Aztán szépen megvárom, amíg megtalálod benne a hibát.

2021. febr. 16. 19:07
 15/44 anonim ***** válasza:
38%

"Alapvetően a szeretetre koncentrál,és az erkölcsi normái is viszonylag elfogadhatóak. "

Mármint azok az erkölcsi normái, hogy

- két hülye miatt többmilliárd embernek kell szenvednie?

- habár egy csettintéssel eltüntethetné mégis millók halnak meg évente betegségben, háborúban, éhinségben?

- hogy ahelyett, hogy azt mondaná, hogy "na jó megbocsájtok" inkább egy másik embert kell halálra verni "mer' csak vér mossa le a bűnt"?

- ha gyerekek kopasznak csúfolnak egy kopasz embert akkor azokat medvékkel kell széttépetni? (2Kir2:24)

jaja! Ezek mind alapvetően elfogadhatóak!

2021. febr. 16. 19:10
 16/44 anonim ***** válasza:
26%

Majd ha felpontozol, esetleg.

Tudod, nem szeretek úgy beszélgetni, ha minden mondatom után kapok egy jókora pofont.

A szeretet vallásának híveitől...

2021. febr. 16. 19:13
 17/44 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom milyen alapvető erkölcsi normáknak felel meg az, hogy aki nem fogadja el az ÖRÖKKÉ a pokolban ég?
2021. febr. 16. 19:15
 18/44 anonim ***** válasza:
63%
Ezek szerint mégsem létezik a híres bizonyítás.
2021. febr. 16. 19:21
 19/44 anonim ***** válasza:
44%
A kereszténység nem épít a félelemre, legalábbis nem olyan értelemben, ahogy beállítják a hozzá nem értők, a vulgár materialista harcos ateisták és egyes neo-pogányok, bizonyos muzulmánok, illetve egyes “spirituális de nem vallásos” egyének olyan ostobaságokat hordanak össze a kereszténységről hogy az ateista vallásszakértők és teológiában jártas ateista akadémikusok is csak legyintenek, ha nem röhögnek rajtuk.
2021. febr. 16. 20:13
 20/44 anonim ***** válasza:
4%

Maradjunk annyiban, hogy Jézus nem épít a félelemre, Pál már igen, ezért a Biblia is, és utána is az egyház alapvetően erre épít, kivéve néhány nagy gondolkodót.

A "híres" bizonyítást meg keresd meg, #18, mivel nem pontoztad fel az írásaimat. Olyan helyen, ahol öten pontoznak le, míg egy fel, fölösleges bármit írni. Eleve hívőknek fölösleges racionális dolgot írni, csak abban reménykedem, hogy jár erre olyan ember is, aki gondolkodni is szokott.

2021. febr. 16. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!