Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki minek tartja a kereszténysé...

Ki minek tartja a kereszténységet?

Figyelt kérdés

Egyszerű véleményektekre vagyok kiváncsi. Én személy szerint félelem keltésnek tartom a kereszténységet én úgy látom hogy egy jó Isten nem ilyen.

Én minden vallást elfogadok és Isten szavanák tekintek kivéve ezt a pokolal való fenyegetést nem.

2021. febr. 16. 10:11
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
80%
Ez érdekes, pedig én eddig ezt a vallást tartom a leghihetőbbnek.
2021. febr. 16. 10:17
 2/44 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Szerintem egy egész rendes,jóindulatú vallás. Alapvetően a szeretetre koncentrál,és az erkölcsi normái is viszonylag elfogadhatóak. Mondjuk az Ószövetségbeli istenkép kicsit durva,de az újszövetségben már sokkal szerethetőbb.

2021. febr. 16. 10:21
 3/44 anonim ***** válasza:
58%
Hívő vagyok, de a felekezetekből nagyon régen kiábrándultam, okkal. Egyházi sulikba is jártam végig, szóval nem vagyok laikus. Ez a félelemmel való kondicionálás szerintem is elvetendő, a logikai bukfencekről már nem is beszélve. Nem egy egyházi iskolát végzett ismerősöm ábrándult ki vagy lett hatalmas ateista, van, aki még teológiát is végzett, de ateistaként fejezte be. A hittel szerintem semmi baj, én örülök és hálás vagyok a hitemért, de a szervezett vallásokból nagyon régen kijöttem.
2021. febr. 16. 10:25
 4/44 anonim ***** válasza:
42%
Isten üzenete amibe belehamisítottak egy rakás pogány elemet, kezdve Jézus istenségétől a szentháromságon át. Arról nem is beszélve hogy az Ószövetség tele van népirtásra felszólító parancsokkal.
2021. febr. 16. 10:34
 5/44 anonim ***** válasza:
98%
Krisztus követésének tartom a kereszténységet.
2021. febr. 16. 10:39
 6/44 anonim ***** válasza:
25%
A pogányokat írtották. Nem zavar ha valaki keresztény,de nekem nem esik jól.
2021. febr. 16. 10:54
 7/44 anonim ***** válasza:
41%

Ahogy figyelmeztetve is lettünk, a kereszténység kialakulása a jelenlegi formájában, nem Isteni elrendezés. Hiszen akkor hazugság volna a prófécia.

Már az első században felütötte a fejét a hitehagyás kisebb formája, és az utolsó apostol halála után jó 100 évvel, meg is történt a teljes hitehagyás.

Nem ugyan azt jelenti a kereszténynek vallom magam, vagy keresztény életet élek meghatározás.

A világban, Kereszténynek mondhatja az is magát, aki nem tagadja Jézust, de egyébként nem él keresztény elvek szerint.

Ezért mondta Jézus, hogy az örök élethez ismeretre van szükség, és az Istentől jövő oktatás, vezetés szerint kell élni egységben.

2021. febr. 16. 11:06
 8/44 anonim ***** válasza:
61%
A hármas válaszoló nézeteit osztom. Az Istenbe vetett hit fontos része az életemnek, ebbe az egyházi vezetőknek engedelmeskedés nem tartozik bele.
2021. febr. 16. 11:43
 9/44 anonim ***** válasza:
27%
Béklyónak.
2021. febr. 16. 13:13
 10/44 anonim ***** válasza:
16%

A keresztények istene bizonyítottan nem létezik.

Ezek után a vallás... hát...

2021. febr. 16. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!