Mi tartja össze a keresztényeket?
Vagyunk itt páran a fórumon akik különböző keresztény felekezetekhez tartozunk,Baptisták,Katolikusok,Reformátusok,Pünkösdisták,Jehova Tanúi,stb. Megfigyeltem,hogy sokszor "késre"megy a különböző felekezethez tartozó egymás közti vita,és mégis amikor Istent,vagy Jézust, vagy a Bibliát támadják pl a nemhívők akkor már nem számít, hogy milyen felekezethez tartozol mert fellépsz együttesen a támadás ellen.
Nem ez az igazi Istenhit, emberek? És nem az a sok dogma ami szétválaszt minket?
Ti nem gondoltatok már erre?
Jézus nem jó példa.
Vannak antitrinitáriusok is.Sőt, a kereszténység már Jézus előtt is létezett, sőt, államilag elismert vallás volt.
De a kérdésre én sem tudom a választ.
Karbonát!
Érdekes! A nagy tudósok, a nagy ateisták mindig azzal érvelnek, hogy nem nagyon van feljegyzés Krisztusról. Ebből nekik az következik, hogy nem is létezett.
Te pedig azt állítod, hogy a kereszténység már Krisztus előtt létezett! :)))
Hol olvadhatunk erről? Valami forrás? Komolyan kíváncsivá tettél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!