Van még aki ki nem állhatja az egész keresztény vallást, és képmutatónak, manipulatívnak tartja?
Persze, elég sokan.
De attól még, hogy más annak tartja, én keresztény vagyok. Én meg a liberalizmust tartom képmutatónak és manipulatívnak.
A keresztény ellenesség miért jár szövegértelmezési nehézséggel?
EZ ITT a vallás rész. A kérdésed a valláskritika részbe való. Miért esett nehezedre jó helyre írni?
Sajnos magam is oka vagyok annak, amiért (teljes joggal) a keresztyéneket képmutatónak tartod. Bár sokkal helyesebb lenne, ha az embereket neveznéd képmutatónak, mert ez nem faji, vagy vallási kérdés, minden ember, (még te is kedves kérdező) képmutató. Senki se szereti, ha kiderül róla az igazság, ezért mindenki "játssza az eszét", hogy ő jó, pedig a Biblia világosan megmondja, hogy nincs jó ember, mindenki bűnös. És mint mindig, most is a Bibliának van igaza, meg neked is, mert a keresztyén emberek is csak emberek, mégpedig abból a rosszabbik fajtából. Hát könnyű minket kritizálni, de nem tilos neked jobbnak lenni, bár félek, nem fog ez neked se sikerülni. De azért csak hajrá!
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Egyébként milyen kérdés ez?
Gyertek ateisták, rinyáljunk együtt milyen sz*r a világ(megjegyzem csak nektek az) és fikázzuk a hívőket!
Hát ez most nagyon nem jött össze öcsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!