Mit tanacsolsz??
#11 Ő írta ki.Fel volt háborodva, hogy elvárják tőle a házimunkát.
Nem vagyok negatív.
Szia
Három generáció él egy háztartásban. Ez ma már ritkaság, és dicsérendő dolog. Viszont rengeteg súrlódásra adhat okot. Mind a három generáció másként gondolkodik, másként látja az életet. Viszont te fájó pont lehetsz a számukra, hiszen mint írtad "egyedül nem tudnék élni...". Ez lehet az egyik ok, amiért féltenek. Egyedül te vagy abban a helyzetben, aki valósan fel tudod mérni,mi az amire képes vagy, és mi az, ami bajt okozna neked ha elmennél valahova. Nem írtál arról, pl. hogy egyedül mennél?, vagy van barátod aki elkísér, vagy barátnőd?
Szóval túlságosan kevés az infó rólad, de egy felől bizonyos lehetsz: jól, vagy rosszul jön ez le nálad, de féltenek, és ezért a korlátozás. Ezen sokat segítene, ha családként leülnétek, és engednéd, mondják el ők, mitől féltenek, te pedig azt mond el nekik, miért vágynál nagyobb önállóságra, és persze biztosítanád őket arról, képes vagy arra, amire vágysz, vagy meg szeretnél tenni...
Fiatalként szükséged lehet egy olyan közösségre, ahol nem érzed hátrányosan magadat, és talán a társaidtól tippeket is hallhatnál, mivel teheted szebbé, örömtelibbé a mindennapjaidat.
Isten éltessen sokáig! Egy napon születtünk, csak én 10 évvel korábban, mint te. :))
De a kérdésre válaszolva: én leülnék megbeszélni ezt. Egyébként érthető, hogy féltenek, mert nem vagy egészséges és segítségre szorulsz. Rákérdeznék konkrétan, hogy mitől féltenek és hangsúlyoznám, hogy mi a problémám és hogy találjunk valami kompromisszumot. Illetve beavatnék egy közeli barátot, akivel jobban elengednének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!