Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tanacsolsz??

Mit tanacsolsz??

Figyelt kérdés
1999.December 18án születtem. 21 éves vagyok, nagy mama nagy papa és anyummal élek! Apamekat nem nagyon ismerem, mert kicsi voltam mikor el váltak. ! Vallásos család vagyunk Katolikusak. Én sajna rokkant vagyok látás sérült egyik szemem teljesen vak, a másik is -16 dioprtrias de erre látok 40%ot. Emellet mindkét fülemben hallás készülék van,! Magas vérnyomás! D csoportos rokkant vagyok, fogyatékosság támogatás látásomra kapok, van kőz gyogyom is, utazási MÁK kartyam, és dolgozok 4 órát mellete havonta így 170 ezer a jövedelmem , egyedül nem tudnék élni nem anyagi gondok miatt hanem vannak dolgok mibe segítséget igénylek! De anyamekkal az a bajom meg van szabva hogy hova mehetek, kivel beszélhetek és hogy hány órára érjek haza mint valami gyereket úgy kezelnek beszéltem már velük de hiába . Mit tegyek, ?
2020. dec. 20. 18:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9-és senki senki dolgát nem tudja! Látom valami negatív ember vagy. Áldjon meg az Úr és adjon neked békességet.
2020. dec. 20. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 Ő írta ki.Fel volt háborodva, hogy elvárják tőle a házimunkát.

Nem vagyok negatív.

2020. dec. 20. 20:54
 13/14 KZitus ***** válasza:

Szia

Három generáció él egy háztartásban. Ez ma már ritkaság, és dicsérendő dolog. Viszont rengeteg súrlódásra adhat okot. Mind a három generáció másként gondolkodik, másként látja az életet. Viszont te fájó pont lehetsz a számukra, hiszen mint írtad "egyedül nem tudnék élni...". Ez lehet az egyik ok, amiért féltenek. Egyedül te vagy abban a helyzetben, aki valósan fel tudod mérni,mi az amire képes vagy, és mi az, ami bajt okozna neked ha elmennél valahova. Nem írtál arról, pl. hogy egyedül mennél?, vagy van barátod aki elkísér, vagy barátnőd?

Szóval túlságosan kevés az infó rólad, de egy felől bizonyos lehetsz: jól, vagy rosszul jön ez le nálad, de féltenek, és ezért a korlátozás. Ezen sokat segítene, ha családként leülnétek, és engednéd, mondják el ők, mitől féltenek, te pedig azt mond el nekik, miért vágynál nagyobb önállóságra, és persze biztosítanád őket arról, képes vagy arra, amire vágysz, vagy meg szeretnél tenni...

Fiatalként szükséged lehet egy olyan közösségre, ahol nem érzed hátrányosan magadat, és talán a társaidtól tippeket is hallhatnál, mivel teheted szebbé, örömtelibbé a mindennapjaidat.

2020. dec. 21. 15:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Isten éltessen sokáig! Egy napon születtünk, csak én 10 évvel korábban, mint te. :))

De a kérdésre válaszolva: én leülnék megbeszélni ezt. Egyébként érthető, hogy féltenek, mert nem vagy egészséges és segítségre szorulsz. Rákérdeznék konkrétan, hogy mitől féltenek és hangsúlyoznám, hogy mi a problémám és hogy találjunk valami kompromisszumot. Illetve beavatnék egy közeli barátot, akivel jobban elengednének.

2020. dec. 21. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!