Mit tanácsolsz? Köszönöm válaszod,
Szerintem azt kell eldöntened, hogy valóban vallásos vagy-e, valóban hívő, vagy csak megszokásból, hagyományból követed azt, amit a családodtól láttál.
Ha valóban tartani akarod a vallásodat, akkor annak az egyik parancsa az, hogy nincs szex házasságon kívül, és akkor ezt el is kell fogadnod, mert az ember nem válogat egy vallásból: vagy követi, vagy nem. Olyan nincs, hogy csak azt követem belőle, ami nekem megfelel. Akkor az már nem AZ a vallás.
Ha valójában nem hiszel benne, akkor meg miért foglalkozol vele?
Amúgy, ha hívő vagy, és vallásos, akkor is van számodra megoldás. Keresel egy olyan férfit, aki nem akar gyereket. Ha képes vagy arra, hogy a nagyszüleidnek elvégezd a házimunkát, meg dolgozni járj, akkor ha találsz egy normális, nem a múlt századból itt ragadt férfit, aki megérti, hogy a házasság az szövetséget és munkamegosztást jelent két ember között, akkor ketten megosztva a háztartási teendőket, még könnyebb is lesz neked, és ha találsz olyat, akivel boldog vagy, és jó az életed, az hatalmas változást fog jelenteni neked: lesz egy normális, élhető jövőd, és nem csak tengődsz otthon, és ehhez nem kell a vallásodat is feladnod.
Én ezt a megoldást javasolnám.
Lépj ki kicsit a vallásból és a bioszférából. Ha van alkalmad tegyü fel szerelmeddel vagy valakivel alkalmilag is szexelni éld meg. Elmúlik a te fiatalságod is, ne azokra halgass akik kitombolták már maguk aztán vízet prédikálnak.
Ezt mindig a te életed... ne kösd az ebet a karóhoz és ha akarsz járj el szórakozni.
#9 amibe max 10 ember vehet reszt mint anno noe idején
Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!