Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szomszédasszonyom nem hagy...

A szomszédasszonyom nem hagy békét a fiatalkoruaknak. Ha zene szól a más házában "kikapcsoltatja" és ha a gyerekek játszanak a saját udvarukon bezavarja őket! -mit tanácsolsz?

Figyelt kérdés
Azt mondja,őt még a madarak csicsergése is zavarja!! Egy csengő van neki felkötve a fára.és ha oda szállnak a madarak,egy csengővel a madzag végén igy zavarja el!! Már kivan tőle az egész utca lakói!! Mit tegyünk?
2009. júl. 10. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Korbe kell rohogni. Komolyan. Este 10-ig azt csinal mindenki, amit akar, foleg, ha nem is panelrol, hanem kertes hazakrol van szo. Ugyanmar.
2009. júl. 10. 19:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Menjen ő máshova. Igazán nem várhatja, hogy az egész környék lábujjhegyen járjon a kedvéért.
2009. júl. 10. 19:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem fogod elhinni !!-nem igy van!!-meret már 2-szomszédot megis büntettek -e miatt!-hiszen feljelentette őket!!-igen!-és kertes házról van szó!-már megse mernek a fiatalok mozdulni!!-igaz én azt mondtam neki,hogyha nem száll le a gyerekeimről:én megölöm!!!-elegem van már belőle!!
2009. júl. 10. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Őt nem lehetne feljelenteni? Ő is zavarja a szomszédokat.
2009. júl. 10. 19:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Este10-ig valócsend rendelet már megszűnt,szerintem egy váltott állandó szivatás előbb utóbb eredményes tud lenn.Nem a zaj hanem más területen.pl:nem hagyni aludni,éjjel verni az ablakát stb
2009. júl. 10. 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Valószínűleg ennek a szomszéd néninek nagyon keserű élete lehetett, a férje bántotta vagy meghalt a gyereke vagy unokája, így aztán nem tudja elviselni, hogy mások jól érzik magukat. lehet, hogy érdemes lenne vele kicsit megértően elbeszélgetni, és szépen elmagyarázni neki, hogy az életnek tovább kell mennie, bármennyire is fájó emlékei vannak. Ha ezt nem hajlandó megértően kezelni, sajnos nem tudsz nagyon mit tenni, szeretett kis országunk törvényei pont az ilyen megkeseredett, másokon bosszút álló embereknek kedveznek. (Ezért nem jut sem sz ország, sem az egyén egyről a kettőre).

Esetleg vihetsz át egy kis üveg házipáleszt és picit le kell itatni az öreglányt, hátha megenyhül)

2009. júl. 10. 20:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Ő azzal érvvel,hogy ő beteg!!-és kell neki a csend!-és ehez nagyon is joga van!! A párjából is szó szerint:hülyét csinál!! Fiatal korában az volt a szent neki:,hogy szószerint!-Szerette megcsinálni a családok közt a családi botrányt!!-lefeküdt mások férjével!!-ez igy igaz ahogy irom,most pedig a gyerekeknek nem hagy békét!! Mi féle nő??-az ilyen??-szerintem nagyon gonosz!!-ahogy én már mondtam neki!!
2009. júl. 10. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
Röhögjétek körbe, meg szívassátok. Mást nem tudsz vele kezdeni. Nekünk is volt ilyen szomszédunk, ő mindenre azzal jött, hogy neki papírja van arról, hogy hülye, vele úgy sem tudunk mit csinálni, azt tesz, amit akar, és mindenkit cseszegetett, meg mikor motorral jött hozzám a barátom és várt rám (leállított motorral) odament hozzá és elkezdte lelökdösni a motorról, hogy őt zavarja, mikor azzal jön ide. Hülye. Mi elköltöztünk, persze nem miatta.
2009. júl. 10. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekoromba én is ismertem egy ilyet!csak mi annál inkább csufoltuk vissza beszéltünk neki a kutyáját hergeltük vizi pisztolyal lödöztünk be az ablakán szoval keresztbe tetünk neki a rendörök se tudtak mit csinálni hisz gyerekek voltunk!:D szoval az ilyet ki kel turni
2009. júl. 10. 21:01
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
Füldugó, hangszigetelés, vagy valami?
2009. júl. 10. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!