Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a külömbség a Károli,SZIT...

Mi a külömbség a Károli,SZIT és az UVF forditásu bibliák között?

Figyelt kérdés

2020. dec. 5. 11:07
 71/99 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

"Ez mègis mi az,ennyire hiányzik tőled az oktatás egyszer hazudok,máskor rosszul fogalmazok,rosszul idézek mert olyan nincs a bibliában,mikor kiszámozom mar nincs amit mondj."

Oktatás az neked kellene hogy megtanuld hogyan kell idézni. Legalább amikor a Bibliából idézel.

Én nem írtam hogy hazudsz! De akinek nem inge nem veszi magára te úgy vetted magadra hogy én nem is írtam!

- Igen rosszul fogalmazol és ez oda vezet hogy az emberek félre értenek és ezen nem is kell csodálkoznod!

- Igen rosszul idéztél. Vagy talán nem így van?

"Íme jön a világ istene de én bennem nincs semmihez."

Ilyet nem mond Jézus sehol te meg azt írtad hogy ezt Ő mondja.

- Kiszámozod? Nem te számoztad ki csak végre sikerült jól idézned.

És még is mit mondjak vagy mit kellene mondanom amikor helyesen idézel? Azt hogy ügyes vagy? Ám legyen ezen ne múljon!

- Ügyes vagy Edgár gratulálok!

"Az, hogy a figyelmet a kényes bünös tèmárol eltereld."

Ha így gondolod akkor miért viszed tovább ezt a dolgot? Miért nem zárod le?

Mert írhattad volna azt is hogy ,igaz ,tényleg rosszul idéztem. És kész ezzel a téma lezárva! De nem ezt tetted másként döntöttél!

"Továbbá a bibliákat rossznak minősíted,akkor mègis miből tanulsz"jó cselekedetet",sehonnan!Imbojogsz mint egy eltévedt hajó az óceánon.A rossz cselekedeteket vagy kikerülöd vagy véded."

Ez hazugság a részedről! Én nem minősítettem rossznak a Bibliákat!

Te véded a rossz cselekedeteket ,hiszen nem ismerted el hogy hibáztál sőt másra hárítod a felelősséget. Kiderült hogy te nem vállalod a hibádért a felelősséget.

- Nem védem épp hogy szóvá tettem és szóvá is fogom tenni! És látom hogy neked ez nem tetszik. Viszont ez nem akadályoz meg abban hogy jelezzem ezt a problémát!

"Te is ki térsz,és azt támadod aki számonkéri a vallások gyümölcsét."

Te kéred számon? És akkor Istennek mi dolga lesz majd? Semmi?

Jelenések 19:2 mert igazak és igazságosak az ő ítéletei, mert elítélte azt a nagy paráznát, aki a földet megrontotta paráznaságával, és számon kérte kezéből szolgái vérét.

2020. dec. 7. 22:51
 72/99 A kérdező kommentje:

70."A szektának nincs ilyen jelentèse".Hat mègis mi a jelentése,ha nem elszakadás,leszakadás ebben az esetben az Istentől való leszakadás,ha általa tiltott gyakorlatot teszel.

Most kerek egy kis terelést,remèlem nem lessz nevetsèges.

2020. dec. 7. 23:00
 73/99 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz olvasni, ott a link.
2020. dec. 7. 23:01
 74/99 A kérdező kommentje:

71.Hát mit mondjak 100 évmulva jó oktató lessz belőled,tegyük hozzá önkéntes oktató.

Hat így lapulva,a bejegyzèsemet kiforgatva pártolva a rosszoldalt,a bűn elkövetőket,hat nem irigyelek.

2020. dec. 7. 23:12
 75/99 anonim ***** válasza:
100%

"pártolva a rosszoldalt,a bűn elkövetőket"

Szerintem senki se pártok itt téged.

2020. dec. 7. 23:13
 76/99 A kérdező kommentje:

75."Szerintem senki sem pártok itt tèged"

Melyik"partokról"van szó?

2020. dec. 7. 23:26
 77/99 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

"Hát mit mondjak 100 évmulva jó oktató lessz belőled,tegyük hozzá önkéntes oktató."

Gondolkozz már logikusan! 100 év múlva nem fogok élni hogyan lehetne belőlem bármilyen oktató?

"Hat így lapulva,a bejegyzèsemet kiforgatva pártolva a rosszoldalt,a bűn elkövetőket,hat nem irigyelek."

Lapulva? Aki meg lapul az nem ír annyit mint én. Aki lapul az pont hogy meg sem szólal nehogy valaki észrevegye!

Nem forgattam én ki semmit! Csak reagáltam arra amit írtál. De egyszerűen nem tudsz vele mit kezdeni. Sem ezzel sem azzal amit korábban írtam.

Irigyelni ,meg ne irigyelj tőlem semmit még csak eszedbe se jusson.

És újfent emlékeztetlek rá hogy amikor ismét összefutunk és olyasmit írsz ami pontatlan akkor bizony azt szóvá teszem. Tehát figyelj oda hogy jól idézz a Bibliából és ne így: "...Íme jön a világ istene de én bennem nincs semmihez."

2020. dec. 7. 23:42
 78/99 anonim ***** válasza:
100%
A jehovásoknál kötelező a személyeskedés, kötekedés vagy csak te teljesíted túl a tervet edgár?
2020. dec. 8. 09:10
 79/99 A kérdező kommentje:

78.Mivel én nem vagyok jehovás,így azt teszem amit te a támadásaidat visszatámadom.

Mivel a rossz oldalon állsz pld.az inkvizíció pártolásában,és a hagyomány gyakorlása így ha visszatámadok úgy is jobban jártál.Én mivel ezt és ehez hasonlokért támadsz,mert állok az Isten szava mellett,az ilyenek gyűlnek,mert nem tudnak hamis tantétel nélkül élni.

Jézuszt is így és ezèrt gyülölték az akkori hozzádhasonló farizeusok.

Külömben tégedet úgysem érdekl,az álkeresztények már csak ilyenek.

2020. dec. 8. 10:52
 80/99 anonim ***** válasza:
100%

Te nem támadsz (az érvelésről meg fogalmad sincs), hanem személyeskedsz, kötekedsz.

Mit ír a Biblia az olyanokról, akik nem vállalják a saját hitüket, hanem megtagadják mások előtt?

2020. dec. 8. 10:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!