Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egyesek szerint Jèzus testben...

Egyesek szerint Jèzus testben támadt fel ès testben ment az ègbe az Atyjához az ègi szentek Szentèlyèbe.A Biblia alapján,mi a vèlemènyetek?

Figyelt kérdés

#atya #Szentèly
2020. szept. 19. 11:31
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
30 Feleletek helyett ilyen csalamádèkat irsz,mint az ügyvèded.
2020. szept. 21. 14:15
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves" István,

Én a második hozzászólóvagyok a Péter nevű, többen rám hivatkoztak, de te félreértetted és a bibliai Péter apostolra gondoltál.

Szerintem is kicsit arrogáns stílusban írsz, jó lenne, ha kicsit lecsillapodnál - elszámolnál tízig például - mielőtt reagálsz. Ez nem vet ugyanis jó fényt sem rád, sem az általad képviselt Jehuva Tanúi közösségre.

Az is jó lenne, ha kicsit nagyobb alázattal közelítenél ehhez a kérdéshez, ugyanis a Szentírás alapján nem kétséges, hogy az Úr Jézus Krisztus testben támadt fel, amit bizonyított többször is a tanítványoknak például azzal, hogy velük evett.

Az, hogy mit jelent pontosan az úr Jézus Krisztus feltámadás után megdicsőült teste nem tudjuk. Tény, hogy át tudott menni falon, bármikor meg tudott jelenni és el tudott tűnni. Ezek nyilvánvalóan természetfeletti dolgok, de ha valaki figyelmesen olvassa az Ószövetséget, akkor nyilvánvaló számára, hogy Jézus Krisztus hasonló módon jelent meg akkor is itt a Földön (Noénak, Ábrahámnak, Jákobnak vagy éppen Mózesnek). Az is nyilvánvaló, hogy ebben formában távozott el a Földről és hasonlóképpen fog visszatérni is (ApCsel. 1:4-11)

Üdv. Péter

2020. szept. 21. 14:26
 33/35 A kérdező kommentje:

32.Kedves Pèter

Elôbször is nem vagyok Jehova tanúja,továbbá szimpatizánsa vagyok,mert ők nem a hazugságbol èlnek hanem mindent a bibliábol alátámasztnak ès nem szègyelik,nem tagadják amit tesznek.Főleg nem rohannak ki,ha valamit a tanaikbol megkèrdeznek,ezèrt szeretem a viselkedèsüket tanitásukat.

Másoktól mièrt nem kèrdezhetek,mièrt nem kommetálhatok,hisz nem lopták a tantètelüket,az övèk.

Ha Jèzus azt mondta"tegyètek tanitvánnyá minden nèpeket" mièrt titkolják,dugdossák ès ha èn valamit írok gyaláznak,mèg te is mellettük vagy.

Jèzusnak igaza volt"szèlles az az út......de keskeny az az út......"

Ha mar annyira èrdekel nèzz útánna,hogy a második-harmadik trollkodásra reagáltam ugyanazzal a lappal,a cicanacis kioktatására,gunyolodására holott a bibliat sem tud idèzni sem èrtelmezni csak megy az ő ügyvèdje után.

Továbbá a Jèzus Krisztus feltámadásával kapcsolatosan amit most a 32-ben bejegyeztèl a Biblia is így támogatja ès Jèzus a testèt külömböző heljzeteknek megfelelően használta pld bement a zárt ajton.De ahogy a cicanacis mondja,hogy az Atyához fizikai testben ment fel nem igaz. De ezèrt veszekszik.Ki ő ès ki vagyok èn,hogy minden reagálásomkor belèm áll.Ehezkèpest mèg te is èngemet csilapitasz,látszolag nekik adsz igazat.

Tisztelettel:Istvan

2020. szept. 21. 16:27
 34/35 anonim ***** válasza:

Senki sem veszekszik, csak te nem tudod értelmezni a szavakat. Igazából semmit.

Az pedig, hogy valamit a tanúk nem tudnak elképzelni vagy megvalósítani, az nem azt jelenti, hogy akkor erre Isten is képtelen.

2020. szept. 21. 17:54
 35/35 anonim ***** válasza:

Egy a mi ügyvédünk Krisztus, mert Ő fog majd mellettünk tanúskodni az Atya előtt.

Egyébként nem hiszem, hogy Péter csak látszólag lenne a keresztények mellett, mert ha tagadná Krisztus testben való feltámadását, akkor antikrisztusi lelkület munkálkodna benne.

2020. szept. 21. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!