Hogy kaphatja meg valaki?
Figyelt kérdés
Mi lehet az az ok, hogy valaki megkapja a stigmákat? Illetve milyen érzés őket hordozni, ha megkapta valaki? Ez a téma nagyon érdekel.2020. jún. 9. 00:25
1/6 anonim válasza:
Saját magának kifúrja kezét, hogy felkeltse a figyelmet. Azt hiszi, hogy mártír lesz, ha hazugsággal térít meg másokat.
Az igazi stigma maximum, ha önkéntes munkán megsérülsz. De nem a seb a szent, hanem a lélek.
2/6 anonim válasza:
Létezik olyan stigma is - ritkán - amelyik nem így készül, hanem tényleg magától keletkezik.
Ilyenkor az agyad kerül olyan állapotba, hogy előállítja ezt az elváltozást.
Elég súlyos tünet, mindenképpen orvosi segítség kell ilyenkor.
3/6 anonim válasza:
Vannak szentek, akik megkapták ezeket - nézz utána googlen, vagy ha írsz privátba, akkor én is elmondom, amit tudok vagy hallottam.
De sztem ne itt akarj róla információt gyűjteni, az embereknek leggyakrabban foggggalmuk sincs, mi ez.
4/6 anonim válasza:
Mi az oka, ha Isten bármilyen csodával beavatkozik a természetbe, akár az adott emberen keresztül? Nem tudjuk, vagyis nem tudjuk minden esetben. Szerintem legtöbbször a csodák a hit erősödéséért történnek, legyen szó akár az adott ember hitéről, akár egy nagyobb közösségről.
5/6 anonim válasza:
Ha érdekel a téma nézd meg a Stigmata című filmet. Egész jól sikerült.
6/6 anonim válasza:
Fáj, mert részesül Krisztus szenvedésében. De ez nyilván nem személyes tapasztalat, nagyon kevés a stigmatizált - már úgy értem, akinél ez hitelesnek tekinthető. Egyébként lehet látható és láthatatlan is a stigma. Nem mindenkinél volt ennek külső nyoma. Én úgy gondolom, hogy a stigma semmiképp nem valami "kitüntetés" vagy az embereknek szóló látványosság, hanem a Jézussal való rendkívül mély kapcsolat egyik jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!