Egyesek szerint Jèzus testben támadt fel ès testben ment az ègbe az Atyjához az ègi szentek Szentèlyèbe.A Biblia alapján,mi a vèlemènyetek?
Igen, pont ezt az igét támasztottad alá:
Mert sok hitető jött e világra, akik nem vallják a Jézust testben megjelent Krisztusnak. Ez a hitető és az antikrisztus.
12.Elhiszed,hogy a világ második szemèlye emberi testben ment az Atyához?
Akkor,hogy telyesül a János 17:5."Most tehát,Atyam,dicsőítő meg,hadd legyek melletted,ès hadd kapjam meg azt a dicsősèget,melyben akkor volt rèszem,amikor melletted voltam,mielőtt a világ lett"
"Kolosze.1:15."Ö pedig olyan, mint a láthatatlan Isten,ès Ö az egèsz teremtès elsőszülötje"
Jèzus nem kèrt egy emberi testben lèvő dicsőséget,annál inkább azt kèrte ami volt a földönlètele előtt.
A biblia nem foglalkozik azzal, hogy mibtörtémt jézussal halálakor.
A bibliában minden ilyen vagy tanító fikció, vagy szimbólum.
Valójában jézus lelépett a városból amikor látta, hogy a tanításaival túlságosan felévreszti az embereket és emiatt az urak már kinézték őt maguknak. Jézus bölcsebb volt, mint a ma élő legbölcsebb ember a földön. Ráadásul sokkal. Csak nem képzelitek, hogy egy világ bölcse hagyja magát kinyiratni, mintsem hogy tovább szolgálja a világot valahol máshol?
14."nekünk fogalmunk sincs"
Nem is az a lènyeg,hogy mi mit gondolunk,hanem amit a Biblia ír.
Amint megjegyeztem a János.17:5 ez a legtisztábbèrv:azt kèrte az Atyátok az a dicsősège legyen ami a világ lètele előtt volt.
A földrejövetele előtt szellemben vagy testben volt?
Isten szellem, tehát szellem.
Másrészt a Biblia leírja, hogy a megdicsőült test képes arra, amit tett Jézus, és sehol sincs annak nyoma sem, amihez te ragaszkodsz. És nekem, szerintem másnak sem, nem boldogság az, hogy látom ahogy egy ige életbe lép. Nagyon szomorú, hogy bárki is önként ezt az utat választja. Nagyon szomorú.
17.Nem èrtem a bejegyzèsedet,ès újból megkèrdem.
Jèzus testbe ment fel az ègbe ès most is testben van?
19.
Igazad van èn csak az inkvizíciót tanulmányoztam ès azt ismerem.Te is ismered,egyrèszèt de bővítem ha akarod egy linkel.
Nem vagyok edgar de azèrt helyedben a főnevet nagybetűvel irnám.Nem problèma majd megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!