Egyesek szerint Jèzus testben támadt fel ès testben ment az ègbe az Atyjához az ègi szentek Szentèlyèbe.A Biblia alapján,mi a vèlemènyetek?
Én azt se értem, hogy mi köze az inkvizíciónak ehhez a kérdéshez, de biztos mi vagyunk hülyék és edgár az IQ bajnok.
Csalás? Te magad ismerted el, hogy nem értesz hozzá.
Beteg
Most már te is 68%-os leszel, nem csak én, illetve velem együtt páran még :D
26,28."Pèter mar írta"Azt Pèter írta ès nem te.Ha megkèrdezhetem melyik Pèter irta.
Nem kell lustálkodni,írd le mit akarsz.Ha nem vagy konkrèt ne lègy szemèlyeskedő inkább ne írj.Itt a dolgod az illő felelet,nem az oldal zavarása ès a kèrdező kritizálása.
Tisztelettel Istvan
Az, hogy le van írva már valami és olvass vissza, az nem személyesekedés. De ha azt mondod, hogy nem tudsz visszaolvasni két oldalt, mert képtelen vagy rá, akkor azt írd. A lustaság pedig ott kezdődik, hogy itt a bizonyíték arra, hogy a válaszokat el sem olvasod. Mert ha megtetted volna, akkor tudnád ki az a Péter.
Viszont ha pedig nem olvasod el a válaszokat, akkor igazából nincs is kérdésed, hisz nem érdekel más válasza és ezt viszont tiltja a gyakori kérdések szabályzata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!