Jehova tanúi fiúk/lányok! Hány évesen randiztatok először életetekben?
Kedves Barátom. Ez egyáltalán nem helyes, amit teszel. Ide a Tanúk, nem jönnek egymásnak kérdéseket tenni, hanem esetleg válaszolnak az itt feltett kérdésekre. Vagy másoknak tesznek fel kérdést, hogy mi lehet a véleményük.
Ha valóban az vagy akinek mondod magad, akkor neked ezt tudnod kellene.
Vidiripi
Ha a fiadnak nagyobb hite van mint neked nem gondolod hogy más döntéseket fog hozni mint te?
Egyébként is szabad akarat van ,még ha tanácsot is adsz neki akkor sem biztos hogy megfogadja!
"Kizárólag tanúk válaszát vártam."
Egy nyilvános oldalon? Úgy hogy sokszor a tanúk sem tartják be hogy nem őket kérdezték ,sőt privát leveleket irkálnak a kommentelőknek.
A többire nem reagálok. Kivéve ha esetleg meggondolnád magadat!
"Hányszor kérjelek meg, hogy NE ÍRJ?!?!"
El vagy tévedve Edgar, ez egy nyilvános fórum, az ír ide, akinek kedve tartja!
Attól, hogy neked nem tetszik a kritika, még valós dolgokat írt!
Vidiripi
Így van az ír aki akar! Nem te döntöd el. Mint ahogy a fiad helyet sem te hozol majd döntést!
De ahogy olvasom a szavaidat egyre csak az fogalmazódik meg bennem hogy remélem a fiad letér az általad elképzelt útról és választ egy másikat! Amiben te nem vagy ott mint főtanácsadó az élet kérdéseiben. (ez nem azt jelenti hogy megszakítja veled a kapcsolatot Isten ments nehogy erre gondolj)
És emlékeztetlek hogy ez egy nyilvános oldal ide az ír aki akar!
,,És emlékeztetlek hogy ez egy nyilvános oldal ide az ír aki akar!"
Nyilván csak tanúk esetében/leendő tanúk esetében.
Fordított helyzetben teljesen jogos a kiakadás, és olyankor jön a "mekkora hülye, hogy nem tud olvasni".
Ki tagadott meg bármit is? Írtam én ilyet? 😂😂😂 Nagyon élénk a fantáziád... Én soha nem írok olyan kérdés alá, ahol azt írják, na írjon tanú, stb. De elvárom hogy az én kérésemet is tiszteletben tartsák.
Milyed Edgar? Megint fantáziálsz? És én megkértem mindenkit, hogy ne húzzuk egymás idejét, ne írjatok. A megszólítást sem nektek intéztem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!