Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi fiúk/lányok!...

Jehova tanúi fiúk/lányok! Hány évesen randiztatok először életetekben?

Figyelt kérdés
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ez hittárssal lehetséges. Azt is tudom, hogy udvarlási szándék mellett sem megengedett Isten részéről a házasság előtti szexuális kapcsolat. Magam is készülök megkeresztelkedni, a családommal együtt. Viszont felmerült bennem ez a kérdés :) A válaszokat előre is köszönöm!

2020. júl. 20. 23:56
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
46%
Vidiripi a hasonlatod nem állja meg a helyét. Ez most olyan mintha a házigazda jönne hozzánk és osztana minket. Egyébként, hogy a kérdésedre válaszoljak ilyen esettel én még nem találkoztam. Általában közömbös reakciókkal találkozom. Nagyon ritka a kifakadásos eset is. Olyan van, hogy egy öblös káromkodással elküldenek minket melegebb éghaj. reformátusok,latra. Olyanok akik olvassák a Bibliát általában kedvesen utasítanak el. Pl. reformátusok, adventisták, katolikusok is. Volt olyan is, hogy kifejezetten egyetértettek a munkánkal, nyilván ez sem gyakori eset. Volt olyan aki csak akkor hallgatott volna meg ha az ő egyházához tartozunk. Sok féle eset van, de ilyennel még nem találkoztam, de vennénk a lapot és odébb álnánk. Viszont mint mondtam msot az eset a fordítottja.
2020. júl. 24. 16:54
 42/43 anonim ***** válasza:
36%

#40 Kedves Vidiripi

Döbbenetes érzés, amikor egy kritika megfogalmazása után, az ezen a fórumon megszokott géppuskasortűz helyett ilyen szavakkal találkozik az ember….

2 napja keresem a megfelelő szavakat…

Bearanyoztad a napomat.

Köszönöm Neked!

2020. júl. 25. 22:42
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

Egészen pontosan miért is nem állja meg a helyét a hasonlatom?

A kérdező azt írja hogy meg akar keresztelkedni. Nos amikor majd megy a szolgálatba a kérdező (amikor eljut oda) és ott is úgy viselkedik mint itt akkor az igazán probléma lesz. Ha úgymond kihozzák a sodrából.

42-es!

Örülök neki!

2020. júl. 25. 23:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!