Hiszel abban, hogy miután meghalunk, találkozunk a túlvilágon?
Szia.
Igen, de nem ebben a formában hiszem.
A feltámadás itt a földön lesz, Krisztus ezer éves messiási királysága alatt.
Napi kötelező kiadott Tanú próbálkozásunkat olvashatták a 3- as válaszoló személyében.
Nyereménye egy Vének által dedikált , limitált Őrtorony kiadvány. Kellemes időtöltést hozzá ;)
Ha limitált, nehogy régit kapjon, mert abban már régi világosság van, azóta újak lehetnek.
Ha én életem végéig gyűlölök valakit, akkor nem hiszem hogy találkozni fogok vele, hisz ha az illető mennybe jut, akkor nem kerülhetek vele a mennybe, hisz logikus, hogy a mennyben nem gyűlölhetik egymást az emberek.
Nem véletlenül mondta Jézus, hogy szeressük ellenségeinket.
4,5
Kedves válaszolók.
Nem a vének adják ki a napi kötelező szolgálatot, hanem magam döntök arról, hogy mikor, és milyen formában, mennyit végzem az evangélizáló feladatot.
A változás pedig nem "új világosság", hanem a próféciák a megfelelő időben való helyes felismerése.
Ugyanakkor személy szerint azt is leírtam már egyszer, hogy nem azért vagyok itt, hogy számokat növeljek, hanem mert érdekel az emberek véleménye némely témában.
Egyébként is már rég óta nincs óraszám leadás. Ennél fogva egy kicsit tévedtetek az íróniában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!