Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hiszel abban, hogy miután...

Hiszel abban, hogy miután meghalunk, találkozunk a túlvilágon?

Figyelt kérdés
tegnap 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, Odaát találkozunk!
tegnap 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy ki vagy, így elég nehéz megmondani. Ha például egy sorozatgyilkos, akkor azért... Lehet nem oda szeretnék kerülni, ahova te.
tegnap 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

Szia.

Igen, de nem ebben a formában hiszem.

A feltámadás itt a földön lesz, Krisztus ezer éves messiási királysága alatt.

tegnap 16:35
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

Napi kötelező kiadott Tanú próbálkozásunkat olvashatták a 3- as válaszoló személyében.

Nyereménye egy Vének által dedikált , limitált Őrtorony kiadvány. Kellemes időtöltést hozzá ;)

tegnap 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha limitált, nehogy régit kapjon, mert abban már régi világosság van, azóta újak lehetnek.

tegnap 18:35
 6/8 Potyondi Gergely ***** válasza:

Ha én életem végéig gyűlölök valakit, akkor nem hiszem hogy találkozni fogok vele, hisz ha az illető mennybe jut, akkor nem kerülhetek vele a mennybe, hisz logikus, hogy a mennyben nem gyűlölhetik egymást az emberek.

Nem véletlenül mondta Jézus, hogy szeressük ellenségeinket.

tegnap 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:

4,5

Kedves válaszolók.

Nem a vének adják ki a napi kötelező szolgálatot, hanem magam döntök arról, hogy mikor, és milyen formában, mennyit végzem az evangélizáló feladatot.

A változás pedig nem "új világosság", hanem a próféciák a megfelelő időben való helyes felismerése.

Ugyanakkor személy szerint azt is leírtam már egyszer, hogy nem azért vagyok itt, hogy számokat növeljek, hanem mert érdekel az emberek véleménye némely témában.

Egyébként is már rég óta nincs óraszám leadás. Ennél fogva egy kicsit tévedtetek az íróniában.

tegnap 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Abban hiszek, hogy aki hisz Istenben, Jézus Krisztusban, és hisz abban, hogy Jézus Krisztus megváltotta a világot, és aki hisz a Szentháromságban, és követi Jézus Krisztus szavait, a hétköznapi életében is, az biztosan a Mennyországba kerül, Istenhez. Nem földi testben, hanem lelki testben. Olyanban, mint amilyet majd Isten ad. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget!
tegnap 23:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!