Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok erről a gyerekko...

Mit gondoltok erről a gyerekkori emlékemről?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan, hogy miért, de nagyon féltem elaludni egy este. Abszolút nem emlékszem rá, hogy miért, de amire emlékszem, hogy néztem az ablakot és a függöny gyűrődésein egy arcot láttam. Amikor mwgláttam, kissé megijedtem, de aztán rájöttem, hogy már láttam valahol és Jézus arca volt! Nem láttam tökéletesen, de ahogyan a függönyön vagy a gyűrődés vagy esetleg annak az árnyékai az arcát egyértelműen kirajzolták, kivel töviskoszorúszerű volt a fején. Aztán nagyon jót tudtam aludni, mert hamar megnyugodtam. Másnap reggel rögtön az ablak felé néztem, de már nem volt ott.

Kb 10 éves lehettem.

tegnapelőtt 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

"Másnap reggel rögtön az ablak felé néztem, de már nem volt ott."

Este sem volt ott.

tegnapelőtt 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
Este sem volt ott. A gyerek agya sötétben sokszor oda képzel dolgokat.
tegnapelőtt 16:19
 3/4 Metionin ***** válasza:
67%
Azt, hogy pozitív dolgokat társítottál Jézus arcához és gondolom vallásos családod lehet ha egy ilyen fény-árnyék jelenségben meglátod. Ez tök normális tulajdonsága az agynak, hogy mindenben arcot keres de a legtöbb 10 évesnek szerintem nem Jézus töviskoszorús képe az első, ami beugrik, hanem mondjuk egy szakállas kalóz vagy akármi. Én tuti kék halált kaptam volna, ha egy töviskoszorús fejet pillantok meg a sötétben, nemhogy nyugodtan aludjak :D
tegnapelőtt 18:07
 4/4 Jégszív ***** válasza:

Nyugi!

Nézz utána, mit jelent a PAREIDOLIA!

[link]

tegnapelőtt 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!