Van itt olyan aki vallásos? Én teista vagyok. És miért kell sértegetni a másikat? Mostanában sokszor olvasom itt. Néhány kérdésnél főleg az ateistáknál nagyon sértegeti a hívőket! Még nekem is rosszul esett! Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 06:19
31/49 A kérdező kommentje:
Én csak a neten vagyok ilyen. És amúgy is a bibliából is sok feljegyzés maradt meg. A biblia is adatokat tartalmaznak.
2020. jún. 24. 12:33
33/49 anonim válasza:
"A biblia is bizonyított. Írnak róla, és beszélnek róla. Nem estimese a biblia, ahogy az idegen invázió! Na ez mese, de a biblia nem."
Ezen kívül még többtucat vallás is bizonyított, meg La Fontaine állatmeséi is. Az, hogy valami fennmarad mint írásos emlék, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy igaz lenne.
34/49 anonim válasza:
Kérdező,milyen vallású vagy ha szabad megkérdezni?
35/49 anonim válasza:
22-es, 23-as kommentelő vagyok.
Kérdező, te nem vagy más, mint egy 2 lábon járó Beszélő Biblia, semmi több....
36/49 anonim válasza:
Kérdező, melyik vallási felekezet tagja vagy?
A hitgyülibe jársz?
37/49 anonim válasza:
Alapvetően téves az a megközelítés, hogy ateista sérteget vallásost (vagy fordítva). Mindkét közegben van ilyen is meg olyan is. Az elhatároló pont a sértegetés/nem sértegetés témakörben az ismeret szintje. A sértés mindig nemtudáson alapszik, és vagy fel sem fogja a sértegető, hogy ezt teszi (csak ez a stílusa), vagy védekező agresszióból teszi (megelőző válaszcsapás). Egy bizonyos szint felett az ember nem sérteget, maximum kritizál vagy véleményez, amit persze lehet sértésnek tekinteni, de nem az.
38/49 anonim válasza:
Miért törölték a KOMMENTEMET ???????????????
39/49 anonim válasza:
Úgy tűnik diktatúra van, mert cenzúráznak.
40/49 MBbpg válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat
Érdekes olvasmány, szíves figyelmedbe ajánlom, hátha megleled a választ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!