Van itt olyan aki vallásos? Én teista vagyok. És miért kell sértegetni a másikat? Mostanában sokszor olvasom itt. Néhány kérdésnél főleg az ateistáknál nagyon sértegeti a hívőket! Még nekem is rosszul esett! Mit gondoltok?
"Azt nem értem, hogyha egy kérdező sérti a hívőket, hogy Jézus csak egy bűvész volt, és a vallásokat az ismeretlen dolgok miatt, és a halál miatt találtuk ki, akkor miért nem törlik ki a kérdést"
- Pont erről beszéltem, te összekevered a véleményt a sértéssel. Ez alapján nem lehet kérdéseket törölni. Ha engem meg mondjuk az sért, hogy Jézusról írsz akkor szerinted jogos lenne töröltetni a kommented/kérdésed? Vagy ha engem személy szerint sért és mélyen bánt a papagáj szó, akkor az összes kérdést törölni kellene?
"Azt is írta, sőt inkább egyenesen ránktámadt, hogy nincs semmi a halál után, se Isten.... Na ez végképp sértő volt sztem. Főleg nekem. Mit gondoltok?"
- azt, hogy ezek szerint képtelen vagy elviselni azt ha mások nem azon a véleményen vannak mint te. Ebben az esetben még sok kudarc fog érni az interneten (és az életben is), mert az már csak olyan, nem csak azok vannak rajta akik azt gondolják amit te.
" De az a mázli, hogy senkisem tudja, hogy mi létezik, és mi nem létezik. Szóval örök rejtély."
Na pont ezek azok a sommás kijelentések amikre mi ateisták rá szoktunk repülni :)
Először is ateista vagyok.
Most őszintén, amikor egy fundamentalista hívő elkezd olyan baromságokat csinálni, hogy azt akarja igazolni, hogy a C14-es vizsgálat téves, mert a mérési eredményeket nem tudja összeegyeztetni a 6000 éves világával, meg szó szerint értelmez olyan bibliai történeteket, amikor a szamár elkezd beszélni, mi mást kellene mondani, minthogy az ilyen hülye?
Bocs, de aki így viselkedik, azt hülyének nézem, ezen nem fogok változatni, neki kellene változtatni azzal, hogy felnő a 21. századhoz.
Egyébként a normálisabb hívőkkel nincs bajom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!