Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan érezhetném újra olyan...

Hogyan érezhetném újra olyan intenzíven ezt a szerelmet?

Figyelt kérdés

Amikor megtértem Jézushoz nagyon tudatlan voltam még róla. Most se vagyok a legügyesebb, de akkor ennyit se tudtam. Nagyon hirtelen jött a vallás váltásom, sokan azt hitték rólam először hogy ez is biztos egy fallángoló érdeklődés ami max fél evig tart pedig nem. Állandóan rajta járt az eszem iskolában is, ha nem is ismertem sokat róla sokmindent megtettem hogy a kedvében jártam és nagyon örültem neki. Most is rendszeresen gyakorlom a vallást, viszont nem érzem ezt az intenzív szerelmet. Örülök amikor találkozok vele a misén, viszont miután elmegyek onnan visszaesek ebbe a száraz állapotba és elkezd hiányozni. Régen állandóan csak rajta járt az eszem úgy hogy valahogyan máshogy álltam hozzá legintenzívebben Szerelmemnek tekintettem, most viszont leginkább Királyomnak tekintem ami szintén jó érzés de félek tőle. Félek egyes parancsaitól állandóan a buneimmel küzdök, nagyon jól esik hogy türelmes viszont van bennem egy szorongás hogy jaj ezt a bűnöm nehéz kijavítani jaj mit kapok.

Nagyon nehéz befogadnom ezt a nagy szeretetet amit ad nekem ettől még jobban szorongok mert úgy érzem hogy mivel nehezen megy ezért megbántom.

Soha senki se volt velem ilyen türelmes ilyen szeretetteljes mint Ő.

Elkezdtem úgy imádni mint régen, mégsem ugyanaz az érzés.

Nem lehetek a nap 24 órájában a templomban!

Legmélyen tudom hogy szeret engem de félek tőle, félek hogy megbántom, és ez nekem nehéz.

tegnap 21:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!