Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mièrt támadnak egyesek hevesen...

Mièrt támadnak egyesek hevesen amikor az inkvizícióról beszèlünk?

Figyelt kérdés

2020. febr. 17. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
0%

50.Nem,az egyikre a felesègem válaszolt.

Nem szentháromságos,mint a te felesèged.

2020. febr. 21. 12:19
 52/66 Wesler ***** válasza:
100%
Ügyesek vagytok! Tessék cukorka.
2020. febr. 21. 13:32
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
edgár te magadat vetted feleségül? Tudtam én, hogy baj van veled, de hogy ekkora...
2020. febr. 21. 14:41
 54/66 Wesler ***** válasza:
100%
Hagyjad felesége van, shhhhh.... xD
2020. febr. 21. 15:06
 55/66 A kérdező kommentje:

54 Èn,nem röhögtem ki a te felesègedet amikor azt mondta ,hogy az anyósa miatt szereti a szentháromságot,ès mert a fèrje is nagy hitet gyakorol benne,ezèrt vèdem a szentháromságot.

Nálatok a felesègeket kiröhögik,így tisztelik az asszonyokat.

Tudtam,hogy minden lèpèsbe nagyhibák vannak a szentháromság tantètelèben ès a gyakorlatokban.

2020. febr. 21. 15:35
 56/66 anonim ***** válasza:
100%
Ne, itt egyedül rajtad röhög mindenki edgár, mert okosnak hiszed magad, de rendkívül együgyű és buta vagy, mellette több accountról írsz és válaszolsz sokszor magadnak is, s mellé azt hazudod, hogy a "feleséged" volt.
2020. febr. 21. 15:46
 57/66 Wesler ***** válasza:
100%
Akkor foglaljuk össze, tehát: Kiírsz egy kérdést az eddig egy felhasználó, majd mondjuk többen, hogy hülye vagy. Erre bejössz egy másik felhasználóddal, amivel kísértetiesen ugyan azokat helyesírási hibákat véted el, vagy pedig ugyan úgy írsz le egy-egy szót. Majd bejössz egy HARMADIKKAL is, amivel elmondod, hogy az előző nem a te profilod, hanem a feleségedé. Nincs gond, ha a feleséged (ámbár szegényt sajnálom, hogy ilyen eszetlen együgyű férje van, mint te), de azzal már bőven van gond, hogy te saját magad felesége vagy, ha nem így lenne, akkor nagyon egy vonalon mozogtok, és ez esetben megint elnézést kellene kérnem... mindketten hülyék vagytok. (de nem fogok elnézést kérni) Az meg, hogy nem szentháromságos, már nem is tudom hova tenni, mert mikor veled beszélek és a többi személyeddel mindig megfájdul a fejem és szomorú leszek, hogy veled töltöttem 2 percet.
2020. febr. 21. 18:38
 58/66 Wesler ***** válasza:
100%
2, a feleségem nem is hívő, hogy az istenbe lenne "szentháromságos"?
2020. febr. 21. 18:40
 59/66 Wesler ***** válasza:
100%
3, te meg viccet csináltál a feleségemből és meg is hazudtolod, szóval a TE feleséged még mindig jobban jár azzal, ha CSAK kiröhögjük.
2020. febr. 22. 11:30
 60/66 Wesler ***** válasza:
100%
Plusz te magad teszed nevetség tárgyává a saját feleségedet. Ha nem védekeztél volna a feleségeddel, vagy nem mondtad volna, hogy ő a feleséged, ergó nem utaltál volna rá, akkor tiszta maradhatna a feleséged, így most ha van is, rajta is és rajtad is röhögünk keményen. :)
2020. febr. 22. 11:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!