Mièrt támadnak egyesek hevesen amikor az inkvizícióról beszèlünk?
"Mi ez az edgározás?"
Edgár a kérdező, aki kb 3-4 accounttal kérdez és gyakran válaszolgat is magának. Szegénynek rosszindulatánál csak szellemi sötétsége a nagyobb.
"3-4 accounttal kérdez és gyakran válaszolgat is magának"
Ez még hagyám, de pontoz is😂
Pedig tudjuk, hogy állítása szerint ő sose pontoz és sose jelent hozzászólásokat, csak fura mód, mint azzal fenyegetőzik, hogy törli őket. Hogy miként, azt nem tudom.
Ha most elolvassátok a kèrdès alatt az egèsz hozzászolást,egy kivètelèvel,mindeniketek egyèbről beszèl,úgy fèltek az inkvizíciótól való hozzászolástol,ha a valamikori vèdenceitek így fèltek volna,soha nem lett volna inkvizició.
Ez olyan mind ha valaki a terrorizmust vèdenè,de nem akar rolla beszèlni mert tudja,hogy undorító ès szent szellem elleni káromlás ezèrt a bibliában ès aki igazat mond abba keresik a hibát.
De sajnos,mèg az elkövetők közül sokat szenttè avattak,ezek nem apró szentek,hanem gyilkos szentek.
Ez egy elemi baki.
De,hogy a Sátánnak igazet adjanak megvèdik az inkviziciot támadással,terelèssel,gunyolással.
13.Apropó"törlès"
Mèg a moderátorokat is kritizálod?
Hat neked semmi ès senki sem jó?
Azt állítottad többször is, hogy te sosem jelentesz kérdést. De mivel ez nyilvánvaló hazugság, ezért tudják a moderátorok törölni azokat a válaszokat, amik neked nem tetszenek.
Most hoztál egy kérdést. Mutasd meg a forrást, amire alapozod. Vagy megint csak hazudsz, ahogy szoktál?
16."Azt állitottad többször,hogy te sosem jelentèsz kèrdèst"
Èn nem állitottam ès nem is állitom főleg neked,aki nehèz sèrtő szavakat is használ.
Èn jelentem azt aki olyan szavakat használ ami nem fèr bele a GYIK szabályaiba.
De most a kèrdès nem a kèrdőrevonásodrol szól,hanem az inkvizícióról,amit a fentiek szerint kikerülsz,ès ellentámadásba lendülsz.
"Most hoztal egy kèrdèst mutasd meg a forrást"
Íme a forrás.
16.Akkor mègis nem kellene letiltassalak,töröltesselek a következő kèrdès alatt lèvő irásodèrt ès mèg számtalanèrt.
"Mièrt keresztelik meg a bèbiket az Ortodox,a Katolikus egyházban amikor ezt az Isten szava mellőzi?"
A 3-as bejegyzèsed annyira sovèn ezèrt le is tiltanak.
Èn nem tettem.
Nem azèrt,hogy szimpatikus vagy,inkább azèrt mert a moderatoroknak más dolguk is van.De ha nem fogod vissza magad ès ha vissza is,te vagy a soron.
Engem Edgár barátunk a román bírósággal fenyegetett többször is, azt hitte, akkor nem merem majd leírni, amit gondolok. Bár még azóta se küldtek idézést. Valószínűleg az első századokban is élen járt volna a keresztények jelentgetésében, öröm lett volna számára, ahogy a hatóságok elfogják a keresztényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!