Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Más is akar várni a szexszel...

Más is akar várni a szexszel a házasságig?

Figyelt kérdés

Én személy szerint igen. Annyitol félek csak, hogy nem találok olyan férfit aki várna velem. A legjobb az lenne, ha ő is várna rám és egymásnak lennénk az elsők. De a mai világban ez nagyon nehéz ilyet találni.

Szóval érdekelne, van e itt olyan férfi aki várna,vagy eddig is várt.

Legyszi csak értelmes kommenteket..

Aki leirja, hogy ő nem látja ennek értelmét és nem várna, az ne írjon, mert nem ez volt a kérdésem, hanem az, hogy ki várna.

Köszi.

23L

2020. jan. 7. 22:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:

Ha talán kibírod akkor nem beszéltél volna róla folyton. Más témát se tudtál felhozni, de többnyire azt. Na de..

Itt egy Lazy Lover ismeri egy baptista csajt mint a te vallásod

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Itt is akad egy kis vélemény meglepő módon

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Biztos vagyok benne, hogy ki fogod bírni:) Én is hallottam valós sztorikat ismerősöktől. Te egészen biztos más vagy és te csak semmiért beszélsz róla;) Jól van etesd magam:)

2020. febr. 4. 19:51
 62/77 A kérdező kommentje:
Sajnállak, hogy lassan fontosabb neked az én szuzessegem mint saját magamnak :D nem etetek senkit, kiirtam egy kérdést, amiről azóta sem bírsz leakadni és képes vagyok rakeres i témákat és belinkelni hogy a saját igazaddal etess mást. Senkit nem érdekel :D én feltettem egy kérdést, azóta te már itt eléd az életed. Le lehet akadni róla, ha egyébként már a kérdésre nem sikerült válaszolni :D szia
2020. febr. 4. 20:45
 63/77 A kérdező kommentje:
*képes vagy rákeresni témákra
2020. febr. 4. 20:45
 64/77 anonim ***** válasza:
Ezen jót nevettem:) Akkor szia! Mit keresel még itt?:D
2020. febr. 4. 20:55
 65/77 A kérdező kommentje:
Nem tőlem kell kérdezni :)
2020. febr. 4. 21:13
 66/77 anonim ***** válasza:

Jó, akkor foglaljuk össze:

ha max. 25 évesen fogsz házasodni, és a férjed előéletét nem firtatjátok, akkor még van esélyed ilyen kapcsolatra.

Ja, és ne legyél válogatós! Elég kevés ilyen férfi van: örülj, ha legalább egyet találsz!

E fölött már nem ajánlott, nem egészséges.

Már nem a középkorban élünk, ahol egyébként nagyon fiatalon, 15 éves kor körül szoktak házasodni, és a férfiak elég nagy része már akkor sem volt szűz.

2020. febr. 4. 21:46
 67/77 A kérdező kommentje:
Én nem fogok a társadalomhoz igazodni. Ha emiatt nehezebben fogok bárkit találni akkor nehezebben. Eddig sem volt egyszerű és ezután sem lesz az. Nem fogom időhöz kötni, hogy mikor menjek férjhez és plane nem lemondani arról és akiről akit igazán keresek, csak azért, mert ma már nehéz. Ennyi erővel már eddig sem kellett volna akkor kitartanom. Az ember egy életre választ társat magának, nem amiatt akarom ostorozni magam majd később, hogy beleszaladtam valamibe amit elsiettem mert bepanikoltam, hogy kicsuszom az időből. Én bízom abban, hogy Isten olyat küld majd nekem akit keresek. Ennyi
2020. febr. 4. 22:05
 68/77 A kérdező kommentje:

Amugy engem egyáltalán nem érdekel, hogy kikerestel olyan sztorikat, hogy valaki vallásos és közben képmutató és mást csinál, és ezt ide belinkeled. Mit akarsz ezzel bizonyítani?? Azt, hogy azért mert vannak képmutató keresztények ezért mindenki az? :D nem... Az, hogy te valamiért haragszol a keresztény képmutató emberekre, attól még nem kell rajtam leverni. :D

Én tudom, hogy mi mellett akarok kitartani és ami azt illeti, meg szép, hogy a szexen kívül másról sem tudok beszélni, mivel ez volt a kérdés :D

Csak azért, hogy írjál valamit, azért inkább ne, ne erolkodj. Mert kB semmi értelmeset nem tudsz írni a kekeckedesen kívül. Én így akarom élni az életem, más meg élje máshogy és mutassa meg, hogy boldogabb! :)

2020. febr. 4. 22:28
 69/77 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, kérdező, hogy így 95% eséllyel nem leszel házas, és 99% eséllyel boldog sem.

Tudod, már nem a középkorban élünk... bár ott neked esélyed sem lenne ennyire vénen.

Az a baj, hogy neked nem csak a szüzesség kell. A férj ugye legyen idősebb nálad, és magasabb is, viszonylag jól kinéző, konszolidált, dolgos, józan életű, stb. stb.

És még rokonszenves is.

És természetesen a te vallásod kövesse.

Nos: ilyen 𝐧𝐢𝐧𝐜𝐬𝐞𝐧 100 km-en belül.

Tehát, ha erre szántad az életed következő 10-15 évét, hogy ezt a néhány embert megkeresd Magyarország területén, aki ennek megfelel, akkor kezdjél neki mihamarabb, különben nagyon nagyot fogsz koppanni!

...és 𝐍𝐄𝐊𝐄𝐃 kell megkeresned, mert ő nem fogja az országot járni érted!

Ő nálad könnyebben fog neki való feleséget találni, 20 km-es körzetben!

És neki még több ideje is van rá. Sok férfi ismerősöm 45 évesen alapozta meg a családját.

Neked ez nem fog menni.

2020. febr. 4. 23:17
 70/77 A kérdező kommentje:

Szerintem helyettem te ne döntsél el semmit jó? :D ha már olyan marha okos vagy, akkor a saját eleteddel kezdjel valamit és azt elemezd. Feltételezem, ha már ennyire okos vagy, akkor a saját házad tájékán nem kell sepregetned :D

Még jó, hogy nem az ilyen emberek véleménye számít és nem az ilyen emberek kezében van a sorsom mint a tied :D akkor lehet tényleg egyedül halnek meg. Szerencsére van egy Isten, aki minden ember útját igazgatja és nem te fogod megmondani, hogy mi hogy fog történni az életemben! Szép estét neked és megegyszer köszi szépen az aggodalmadat az életem fölött és lenyugozo magabiztosságodat a témát illetoen.! Nem mindennapi előrejelzést hallhattak az elkovetkezo 20 évre nézve!

2020. febr. 4. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!