Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Más is akar várni a szexszel...

Más is akar várni a szexszel a házasságig?

Figyelt kérdés

Én személy szerint igen. Annyitol félek csak, hogy nem találok olyan férfit aki várna velem. A legjobb az lenne, ha ő is várna rám és egymásnak lennénk az elsők. De a mai világban ez nagyon nehéz ilyet találni.

Szóval érdekelne, van e itt olyan férfi aki várna,vagy eddig is várt.

Legyszi csak értelmes kommenteket..

Aki leirja, hogy ő nem látja ennek értelmét és nem várna, az ne írjon, mert nem ez volt a kérdésem, hanem az, hogy ki várna.

Köszi.

23L

2020. jan. 7. 22:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim válasza:
78%
Szerintem, ha mar valaki eljut addig, hogy hazassag, azt erzelembol teszi.Szerelembol.El sem tudom kepzelni, hogy ugy szeressek egy ferfit, hogy ne vadjak ra, arra, hogy megerintsen.Anno, nekem is voltak ilyen elkepzeleseim, hogy en biztos honapokig fogok varni az egyuttlettel, csak hogy biztosan tudjam, hogy szeret es nem csak azt akarja.Erre mi tortent....Egy par randi utan, mikor mar hivatalosan is egy par lettunk, alig birtunk magunkkal.Szerintem hatalmas ero kell ahoz, hogy a vonzalom ellenere nemet tudjatok mondani egymasnak.Sok sikert hozza!
2020. jan. 11. 00:44
 42/77 anonim ***** válasza:
76%

"egy kitalált romantikus mesét"

Ugye te nem képzeled, hogy akkoriban a lányok 24 éves korukig vártak az esküvővel?

2020. jan. 11. 01:03
 43/77 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van már 11 éves korukban is keféltek :D

Mekkora egy fogyatékos vagy...

2020. jan. 11. 12:42
 44/77 anonim ***** válasza:
100%

Ja, nem tudtam, hogy te teljesen hülye vagy.

Tudod, nem volt iskola. Sem óvoda.

A gyerekek ott voltak a szüleik mellett, és tanultak tőlük.

12 éves gyerekek már dolgoztak. Nyilván 100 kilós zsákot még nem adtak neki vinni.

10 éves kislányok a konyhán tanultak főzni.

14 éves korukra mindent tudtak, amit egy kezdő családanyának tudni kell.

Szexelni azt nem, arra majd a férj megtanítja.

De háztartást, vásárlást, stb. igen.

Nem igazán értem, hogy ezt miért nem fogtad fel.

Irodalomból, történelemből lógtál minden óráról?

Csak érdekességnek: Egyiptomban, 4000 éve ez még korábban ment. 12 éves kortól már fiatal felnőttnek tekintették az embert. Jó, azért ott is inkább 14 éves kor után házasodtak, de dolgozniuk már kellett.

2020. jan. 11. 13:51
 45/77 anonim ***** válasza:
Te akkor is egy mesével bizonyítottad az állításod és hiába hülyézel, mert szánalmas a magyarázkodásod :D
2020. jan. 11. 13:55
 46/77 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi a problémád a szövegértéssel.

Arról volt itt szó, hogy várni a szexszel a házasságig, illetve a gyerekvállalásig.

De ehhez 𝐧𝐚𝐠𝐲𝐨𝐧 nem mindegy, hogy ez 14, vagy esetleg 34 éves korodban történik!

Ez kellene végre felfogni!

2020. jan. 11. 14:05
 47/77 anonim ***** válasza:
A 14-et te hozod fel állandóan... Nem mindegy neked, hogy ki mikor veszíti el? Nem a te dolgod eldönteni kedves okoska.
2020. jan. 11. 14:08
 48/77 anonim ***** válasza:
Ja, hát ha te el se olvastad, amiről idáig szó volt, akkor én kérek bocsánatot.
2020. jan. 11. 15:31
 49/77 anonim ***** válasza:
Utolsó! Szerinted az, hogy egy nő mennyire későn kezd szexelni befolyásolja a fogamzáskèszségét? Lehet, hogy te ezt egy orvostól hallottad, sok hülye orvos van. De te ezt így el is hitted? Csak úgy?
2020. jan. 11. 22:35
 50/77 anonim ***** válasza:

"befolyásolja a fogamzáskèszségét?"

Szerinted ezt hol mondtam?

2020. jan. 12. 00:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!