Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Más is akar várni a szexszel...

Más is akar várni a szexszel a házasságig?

Figyelt kérdés

Én személy szerint igen. Annyitol félek csak, hogy nem találok olyan férfit aki várna velem. A legjobb az lenne, ha ő is várna rám és egymásnak lennénk az elsők. De a mai világban ez nagyon nehéz ilyet találni.

Szóval érdekelne, van e itt olyan férfi aki várna,vagy eddig is várt.

Legyszi csak értelmes kommenteket..

Aki leirja, hogy ő nem látja ennek értelmét és nem várna, az ne írjon, mert nem ez volt a kérdésem, hanem az, hogy ki várna.

Köszi.

23L

2020. jan. 7. 22:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:

Meg jó hogy kértem, hogy akinek nem tetszik akkor inkább ne kommenteljen.

Amúgy meg igen ez egy kérdés és nem hirdetés. Nem szűz ferjjeloltet keresek, hanem kíváncsi vagyok ki gondolkodik meg így.

2020. jan. 7. 23:47
 12/77 anonim ***** válasza:
38%
Akkor megmondom neked, ki gondolkodik így. 100 férfiból 1. De lehet, hogy az se fogja kibírni. Nézd csak meg a 22.42-es válaszolót. Ő várna, de mégsem. :-) De szerintem ezt eddig is tudtad, ha nem 24/7-ben imádkozol, hanem néha figyeled, mi történik az anyagi világban. Nem értem, mi a célod a kérdéssel. Közvélemény-kutatáshoz nagyon kevés az az adat, ami összegyűlik itt.
2020. jan. 7. 23:59
 13/77 anonim ***** válasza:
73%

Igen, van ilyen férfi. Nem vagyok lúzer, csak szimplán vallásos gondolkodású és romantikus is, és a kettő együtt már elég erős indok.

Egyedül is csak akkor könnyitek magamon, amikor már nagyon muszáj, nem élvezkedem, hiszek benne, hogy a test a lélek temploma, és emiatt szent, és nem a játékszerem...

30F

2020. jan. 8. 00:01
 14/77 anonim ***** válasza:
33%
Hát ha megtalálnám az igazit, akkor egyből elvenném. :)
2020. jan. 8. 00:17
 15/77 anonim ***** válasza:
25%
Mi hiszünk Istenben a férjemmel, de egyikünk sem vallásos. Nem akartunk várni a házasságig, és a férjemnek előttem is voltak kapcsolatai, vagyis ő már nem volt szűz. Én még nem álltam készen rá, hogy lefeküdjek vele, és ezt tisztáztuk is a kapcsolatunk elején, hogy talán soha nem lesz szex, mert nem tudom megmondani hogyan fogok érezni. Majdnem egy évig várt, és hazudnék ha azt mondanám nem történt köztünk más ez idő alatt, de ez néha csak nehezebbé tette a helyzetét. Azért szerettem volna ezt elmondani, hogy ezt az oldalt is lásd, hogy vannak ilyen férfiak. Nem tudom mit gondolt volna akkor ha az esküvőig kellett volna várnia. Én úgy voltam vele, hogy csak olyan emberrel fogok lefeküdni, akiről akkor úgy gondolom, hogy képes lennék vele leélni egy életet. Vannak ilyen emberek, akik maguktól is ilyenek, nem a vallásuk miatt. Ezért gondolom, hogy olyan férfiak is vannak, akik várnak az esküvőig. Ahogy olyanok is vannak akik évekig ápolják a beteg feleségüket, és akkor sem lépnek félre, ha ez idő alatt nincs szex. Ilyen a szerelem. Azt mondják egy idő után átalakul, pedig éppen akkor szokott megmutatkozni milyen erős tud maradni mindig, mikor az emberek nehéz helyzetbe kerülnek. Aki szeret, az várni fog, de talán te nem fogsz várni ha megszeretsz valakit. Sosem lehet tudni. Ha valakit szeretsz, akkor ez részedről nem szabad, hogy próbatetel, vagy bizonyíték legyen. Ha mindketten ezt szeretnétek, akkor van értelme várni.
2020. jan. 8. 02:54
 16/77 anonim ***** válasza:
72%

"Ha házasság után derül ki, hogy nem jó vele a szex, az sokkal kellemetlenebb..."

Ezt a hülyeséget!!!

Akkor mindenkit kipróbálok amig nem találok megfelelőt?

S hol marad a szeretet a másik fél iránt?

Az Istentelen emberek hiresztelnek ilyesmit. Én is vártam a férjemre, és semmilyen csalódás nem ért. Mert szeretjük egymást, és megbeszéljük-

2020. jan. 8. 08:09
 17/77 anonim ***** válasza:
86%

Én vártam vele a házasságig. Akkor voltam 30 éves és nem bántam meg. Nem lesz könnyű de ha keresel biztosan találsz majd olyat aki hasonlóan gondolkodik.

35F

2020. jan. 8. 08:17
 18/77 anonim ***** válasza:
13%

Ma Magyarországon talán van 10 korodhoz illő férfi, aki tényleg szívből így gondolja.

Meg még talán 100, aki ezt elfogadja tőled.

Az 5 millióból.

Egyrészt: sose fogtok találkozni.

Másrészt: ők nem fognak neked tetszeni!

Ébresztő, lányom!

Nem a középkorban élünk!

Határozd meg még egyszer, hogy milyen férfira van szükséged, de most már ésszel - és utána keress ilyet!

2020. jan. 8. 08:23
 19/77 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk a gyülekezetben ilyen a fiatalok hozzáállása, amilyen a tiéd kérdező és idáig mindegyik megtalálta a párját. Ne a világot kérdezd erről, hanem az Egyházba tartozókat, függetlenül a felekezettől.
2020. jan. 8. 10:10
 20/77 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én pont fordítva hittem ezt.

Én várni szeretnék esküvőig.

Remélem sikerül is.

Én azt hittem, hogy nincs ilyen nő, aki várna a szexel.

De hála Istennek van.

Majdnem 30 éves vagyok. :)

2020. jan. 8. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!