Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Más is akar várni a szexszel...

Más is akar várni a szexszel a házasságig?

Figyelt kérdés

Én személy szerint igen. Annyitol félek csak, hogy nem találok olyan férfit aki várna velem. A legjobb az lenne, ha ő is várna rám és egymásnak lennénk az elsők. De a mai világban ez nagyon nehéz ilyet találni.

Szóval érdekelne, van e itt olyan férfi aki várna,vagy eddig is várt.

Legyszi csak értelmes kommenteket..

Aki leirja, hogy ő nem látja ennek értelmét és nem várna, az ne írjon, mert nem ez volt a kérdésem, hanem az, hogy ki várna.

Köszi.

23L

2020. jan. 7. 22:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
31%

"Aki férfi még 30 évesen szűz nálunk, az beteg lélekben.

Aki meg nő ilyen, az beteg lesz (fizikai tünetek is jönnek majd). Aki mindenáron ezt akarja, az lehetőleg házasodjon meg 30 éves koráig, de addig is ismerkedjen."

Szerintem pedig pont az beteg aki csak azért házasodik hogy szexeljen, illetve az akinek egy párkapcsolatban a szex az első számú szempont. Sajnos az emberek többségénél ez utóbbi a leggyakoribb. Ha az adott partnerrel ráun a szexre, otthagyja és keres másikat. A szeretet nem játszik nála vagy nem lényeges. Az ilyen ember egy idő után nem is lesz képes hosszabb párkapcsolatban élni. Ha meg is házasodik, az szinte biztos hogy válással fog végződni. Magyarországon jelenleg háromból két házasság válással végződik, többek között ezért.

2020. jan. 9. 08:37
 32/77 anonim ***** válasza:
23%

Valahogy mostanában elég sok erre az egybites agyú ember.

Szó nem volt róla, hogy valaki csak a szex miatt házasodjon.

Arról volt szó, hogy 𝐡𝐚 házasodni szeretne, 𝐚𝐤𝐤𝐨𝐫 azt célszerű megoldani legeslegkésőbb 30 éves koráig, különben elég nagy problémák lehetnek belőle.

2020. jan. 9. 09:22
 33/77 anonim ***** válasza:
31%

"Arról volt szó, hogy 𝐡𝐚 házasodni szeretne, 𝐚𝐤𝐤𝐨𝐫 azt célszerű megoldani legeslegkésőbb 30 éves koráig, különben elég nagy problémák lehetnek belőle."

Amit leírtál az marhaság. Nem lehet belőle semmilyen probléma. Az életkor előrehaladtával a szülés kockázata nő, de ez akkor is így van ha valaki 10 éves kora óta szexel.

2020. jan. 9. 09:29
 34/77 anonim ***** válasza:
23%

Mint említettem: ha viszont a nő 𝐧𝐞𝐦 szexel, akkor 30 éves kora után kialakulhat néhány súlyos testi elváltozás is nála, a lelki problémák mellett.

Férfinál meg olyan nincs, hogy ne szexeljen, akkor eleve beteg.

2020. jan. 9. 09:31
 35/77 anonim ***** válasza:
48%

"Mint említettem: ha viszont a nő 𝐧𝐞𝐦 szexel, akkor 30 éves kora után kialakulhat néhány súlyos testi elváltozás is nála, a lelki problémák mellett.

Férfinál meg olyan nincs, hogy ne szexeljen, akkor eleve beteg."

Ez csak a te fantáziád szüleménye. Az igazi problémát leírtam neked, de akkor mégegyszer mert lehet elkerülte a figyelmed:

illetve az akinek egy párkapcsolatban a szex az első számú szempont. Sajnos az emberek többségénél ez utóbbi a leggyakoribb. Ha az adott partnerrel ráun a szexre, otthagyja és keres másikat. A szeretet nem játszik nála vagy nem lényeges. Az ilyen ember egy idő után nem is lesz képes hosszabb párkapcsolatban élni. Ha meg is házasodik, az szinte biztos hogy válással fog végződni. Magyarországon jelenleg háromból két házasság válással végződik, többek között ezért.

2020. jan. 9. 09:39
 36/77 anonim ***** válasza:
23%

Ez nem fantázia, én speciel orvostól tudom.

Az, hogy te erről nem hallottál, nem jelent semmit.

2020. jan. 9. 10:11
 37/77 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az orvosod fantáziaszüleménye.
2020. jan. 9. 10:22
 38/77 anonim ***** válasza:
25%

Khmm... nem csak úgy szóba került.

Ismerősnek volt ilyen problémája, erre mondta az orvos.

Ezek után a megoldás is egyértelmű volt.

2020. jan. 9. 11:12
 39/77 anonim ***** válasza:
71%
Aha, persze.
2020. jan. 9. 14:46
 40/77 anonim ***** válasza:
93%

“ Kis segítség: Rómeó Júliája 14 éves volt.”

Úristen te egy kitalált romantikus mesét hoztál fel valós példának!! :D:D

2020. jan. 9. 18:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!