Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Más is akar várni a szexszel...

Más is akar várni a szexszel a házasságig?

Figyelt kérdés

Én személy szerint igen. Annyitol félek csak, hogy nem találok olyan férfit aki várna velem. A legjobb az lenne, ha ő is várna rám és egymásnak lennénk az elsők. De a mai világban ez nagyon nehéz ilyet találni.

Szóval érdekelne, van e itt olyan férfi aki várna,vagy eddig is várt.

Legyszi csak értelmes kommenteket..

Aki leirja, hogy ő nem látja ennek értelmét és nem várna, az ne írjon, mert nem ez volt a kérdésem, hanem az, hogy ki várna.

Köszi.

23L

2020. jan. 7. 22:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:

"Nem azt mondtam, hogy lehetetlen, hanem problémás. Ilyen korra, ha közben 𝐧𝐞𝐦 szexel a nő, csúnya folyamatok indulnak be benne.

De enélkül is PROBLÉMÁS az ELSŐ szülés 30 fölött."

Ha ezt nem arra értetted, hogy a csúnya folyamatok miatt nehezebben lehet gyereke, akkor mik ezek a csúnya folyamatok amik a szex hiányából jelentkeznek egy nőnél?

2020. jan. 12. 21:42
 52/77 anonim ***** válasza:
60%
Elég sokféle testi tünet jelentkezik, amiről nem is gondolnád, hogy ezzel kapcsolatos. Csak az orvostól tudták meg az ismerősnél is.
2020. jan. 12. 21:56
 53/77 anonim ***** válasza:
Jó, csak mondjál már egyet!
2020. jan. 14. 22:29
 54/77 anonim ***** válasza:
Kérdező nem hiszem, hogy a szüzességed megtartásával te megvásárolod a belépődet a mennyországba. Ha már a tízparancsolatot se nagyon tudtad betartani, mert az Úr nevét szádra vetted és szüleid sem tisztelted. Kételkedsz az Úrban, verekedtél a szüleiddel és már nem is beszélsz velük, agresszív vagy. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a mennybe olyan lelkek jutnak akik agresszívak csak mert szűz volt a házasságig. Ne is beszéljünk arról, hogy már te pettingeltél. Tele vagy hibákkal és nem látod önmagad. Te kezdtél el velem szemétkedni és nekem esni akkor mit is vársz? Én ezt a jelenséget úgy hívom nálad, hogy képmutatás! Még az egod se hagyja, hogy észre vedd magad.
2020. jan. 30. 10:46
 55/77 A kérdező kommentje:
Majd ha veled is úgy viselkednek a szüleid amit én ateltem majd akkor itelkezz. Nehéz egy olyan szülőt tisztelni aki így bánik veled ahogy és ki tudja provokálni egy szülő hogy felrobbanj. Egyébként meg akármit is csinálsz, létezik a megbocsátás ha nem ismerned. Petting? Ne mond nekem, hogy te meg semmi intim helyzetbe nem kerültel volna. Akkor miért játszod a szentet és miért gondolod, hogy több vagy nálam? Nekem pedig ez az ego.. Az is benne van a Bibliaban, hogy ne itelkezz, hogy ne iteltess!
2020. jan. 30. 11:16
 56/77 anonim ***** válasza:
Te nem ítélkezel mi? Ott a szemedben az a gerenda, hogy tud. Képzeld megleplek, mert nekem sem fényes olykor a szülőkkel, de tisztelem őket!!! Azt hiszed csak neked lehet probléma a szülőkkel na ne viccelj. Másrészt te adod itt a szentet, hogy várni akarsz a szüzességgel nem én és akkor olyanokat mondtál, hogy semmi értelme az egésznek, Isten mellett szenvedés, élvezni kellene az életet, stb. Nem én mutatok más képet! Mindig győztesként akarsz kijönni. Azzal is vádolsz, hogy nem vagyok hívő, de azt se tudtad mi van a bibliában. Se jártas nem vagy. Ki ítélkezik? Megmondod ki vagyok mint valami ezotérikus lennél. Na ez a röhejes. Nem vagy hihető bocs.
2020. jan. 30. 13:45
 57/77 A kérdező kommentje:
De tudom mi van a Bibliaban.. 23 éve ebben nevelkedtem, szóval nem kell bemutatni. Nem attól lesz valaki igazán hívő, hogy kívülről fújja a Bibliát. Igen, várni akarok a hazassagig mert ezt így tartom helyesnek és le lehet akadni rólam. Az, hogy vannak kérdéseim, küzdelmeim magammal, az nem azt jelenti, hogy rossz hívő vagyok. Sőt.. Minden hívőnek vannak küzdelmei saját magával. És ez a küzdelem a hívő élet része. Meg Jézus is érzett kísértést és még Ő is kétségbe vonta néha Isten torodeset, szóval nehogy már azért legyek képmutató, mert nem vagyok tökéletes keresztény. Olyan nincs. Olyan van, aki a mai világban próbál jó úton maradni, ellenallni a kisertesnek és nem a világhoz igazodni. És ez nem egyszerű. Minden napi munka és küzdelem. Sajnálom, hogy neked nincs jobb dolgod, mint ezt az oldalt lesni és érvelni csak hogy neked legyen igazad. Hát legyen.. Felőlem gondolhatsz amit akarsz. Úgy is válaszolnod kell majd erre is, hogy tiéd legyen az utolsó szó, mert nem bírod ki, hogy ne így legyen. Én ismerem magam, az életem, amin keresztül mentem és azt, hogy mennyit teszek azért, hogy jó úton járjak. Nem attól leszek jó hívő, mert kívülről fujom Sámson történetét, vagy Dánielt, vagy Mozest, vagy Esztert, vagy Pál leveleit, esetleg Jánost.. És még csak nem is attól, hogy a Zsoltárokat mondogatom magamban. Hanem a cselekedetektol..az, hogy tettem rossz dolgokat, meg nem jelenti azt, hogy rossz is vagyok. Amilyen stílusban beszélsz, az inkább téged minősít. Nem kell egyetérteni velem, el lehet ítélni, lehet rám kopkodni. Nem igazán érdekel.. Az életembe úgy sem látsz bele, hanem anonim módon ocsarolod az embert.. Hát megteheted. De én akkor is tudom mi az igazság.
2020. jan. 30. 15:17
 58/77 anonim ***** válasza:
51%
Tudd én egyszer sem kételkedtem Istenben, de látom a szektás barátaiddal jól kibeszélted ezt. Ha már Jézushoz hasonlítod magad akkor alázatosságot se felejtsd el és a megbocsájtást se. Mindegy mit írsz egy képmutató vagy. Fényezed magad, de ez a kis tini pi.csákra jellemzők. Neked 10-15 évig még szűznek kéne maradnod amit ki se fogsz addig bírni, de addig biztos kéne, mert olyan éretlen vagy hogy egy férfi sem tudna melletted megmaradni! Garantálom, hogy nincs az a pasi;) Sok sikert hozzá! Ja, beszéld meg ezt a szekta barátaiddal. Ott is van aki flörtöl veled a barátnője mellett.
2020. febr. 4. 18:02
 59/77 A kérdező kommentje:
Szánalmas vagy :D ha eddig kibirtam ezután is ki fogom bírni. De köszi az aggódást. 👍
2020. febr. 4. 19:27
 60/77 anonim ***** válasza:
Te vagy a szánalmas:D Menj és verjed a szüleid ahogy eddig! Gratulálok hozzá... Ha egyszer látnád magad. Egyszer majd el fog jönni annak is az ideje.
2020. febr. 4. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!