A jehovások még Karácsonykor is térítenek? Nem szégyellik magukat?
40
Nem arról van szó, hogy rossz dolog, ha szeretettel közelednek egymáshoz.
Hanem arról, hogy milyen áron?
S miért csak ekkor? A többi napon miért nem értékelik, hogy Jézus meghalt az emberiségért? Ezt nevezi Jézus képmutatásnak.
Az első keresztények nem ünnepeltek ilyesmit, ennek ellenére olyan szeretet volt közöttük,hogy meghalni is kész voltak a testvéreikért, vagy Jézusért.
A szeretetet gyakorolni kellene, az év 365 napján.
Jézus kemény szavakkal beszélt ezekről, a Farizeusoknak ezért volt harag a szívükben. Nem véletlenülakarták már holtan látni, mert zavarta a képmutatók köreit.
(Márk 7:6–8) . . .»Ez a nép az ajkával ugyan tisztel engem, de a szíve messze eltávolodott tőlem. 7 Hiába imádnak engem, mert a tanításaikat emberek parancsolataira alapozzák.« 8 Elhagyjátok Isten parancsolatát, és emberek hagyományához ragaszkodtok.”
(Márk 7:9) . . .„Ügyesen figyelmen kívül hagyjátok Isten parancsolatát, hogy megtartsátok a saját hagyományotokat.
Amit megkellene tartani, nem teszik, a saját "hagyományaik fontosabbak, Isten kérésének betartásánál.
Erre azt mondta Jézus, hogy törvényszegők:
(Máté 7:22, 23) 22 Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram, hát nem a te nevedben prófétáltunk, űztünk ki démonokat és tettünk sok csodát?« 23 De én akkor ezt mondom nekik: »Semmi közöm hozzátok! Távozzatok tőlem, ti törvényszegők!«
Jézus nevére hivatkoznak, Jézus pedig nemfogadja el. Miért?
Mert ezek nem az Atyja akarata.
(Máté 7:21) 21 Nem mindenki fog bemenni az egek királyságába, aki azt mondja nekem, hogy »Uram, Uram«, hanem csak az, aki cselekszi égi Atyám akaratát.
Jézust elismerni, egy dolog. Jézus szerint nagyon kevés,nemjelent semmit.
Neked is nagyon boldog karácsonyt! :)
42.
Nagyon kedves vagy, hogy jó kívánságot küldesz, bár nem ünneplem ezt az ünnepet. Én az év minden napjára kívánokneked békét, egészséget, boldogságot, szeretetben és vörömben való szép napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!