Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A jehovások még Karácsonykor...

A jehovások még Karácsonykor is térítenek? Nem szégyellik magukat?

Figyelt kérdés
Ma reggel kisütött a Nap, én meg elmentem a városba fotózni kicsit. Hazafele a piros lámpánál elkapott egy jehovás asszony. Mivel mégiscsak a szeretet ünnepe van, ezért nem hordtam le, de azért micsoda dolog ez! Pont ma.

2019. dec. 26. 10:31
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
14%

Kedves Red Vixen.

Nagyon kedves Tőled, hogy eddig egyedül Te értetted meg a mondani valóm lényegét. Köszönöm.

A lepontozást pedig elsősorban igen azért kapom. amit egy nem rég feltett kérdésre adott válaszomban láttam.

Valaki a Temetés felől érdeklődött, miért nem ingyenes a temetés?

Sokan válaszoltak erre, mondván a Temetés pénzbe kerül, Én is ezt válaszoltam, a temetési beszédre irtam, hogy a Tanuknál nincs kötött szabály arra, hogy ezért fizetni kell.

A válaszomat 100%-ra pontozta valaki, egy darabig azon is volt. Azonban egy rövid idő múlva lepontoztak, és lement 80%-ra.

Vajon mi rosszat irthattam akinek nem tetszett?

2019. dec. 26. 20:06
 22/43 anonim ***** válasza:
14%
Sőt tovább megyek, most néztem meg, és már csak 69 %-on van a temetésről szóló válaszom. Pedig semmilyen Biblia ellenes dolgot nem irtam, csak amit mások is.
2019. dec. 26. 20:09
 23/43 A kérdező kommentje:

21

Nem veszed észre, hogy egy olyanhoz dörgölőzöl, aki lenéz téged, meg az összes vallásost? :)

2019. dec. 26. 20:10
 24/43 anonim ***** válasza:
14%

Kedves Kérdező

Nem "dörgölődöm" senkihez. Joga van úgy érezni ahogy akar. Mindössze a válasza alapján, megértette azt amit mások nem.

Ő nem tart senkit elfogadhatónak ezen a Téren, azonban azt meglátta, hogy mert Tanú vagyok azért pontoznak lentebb, mint általában másokat, olyan kérdésekben is, ahol nem teljesen Bibliai tanitásról van szó.

Úgy gondoltam, megköszönöm, hogy észrevett valamit, amit Én magam is úgy látok. De nem "dörgölözésből, hanem jó indulatból.

2019. dec. 26. 20:17
 25/43 szp72 ***** válasza:
16%

@ "Szp, találkoztál már Jehovással? A szép szóbólnem értenek, azt ők nem értik, hogy nincs kedves társalogni."

Hát nem tudom, hogy ti kikkel találkoztok, nekem eddig semmi problémám nem volt velük.

2019. dec. 26. 21:06
 26/43 anonim ***** válasza:
80%
Ide egy időben minden hónapban jöttek. Hiába mondtam el nekik egyszer, kétszer, háromszor, hogy nem érdekel (és hogy bme vagyok lengyel, mert valamiért azt hitték). Tudod, mikor harmadszorra mondásúval valamit, és negyedszerre is jönnek, elfogy az ember türelme. A szép beszédből nem értettek, jöttek továbbra is.
2019. dec. 27. 14:32
 27/43 anonim ***** válasza:
23%
Te még karácsonykor se térítesz! Nem szégyelled magad?
2019. dec. 27. 17:59
 28/43 anonim ***** válasza:
89%

" Te még karácsonykor se térítesz! Nem szégyelled magad? "

Miért kellene?

2019. dec. 27. 18:21
 29/43 anonim ***** válasza:
0%

Egy keresztény pontosan attól keresztény, hogy követi Krisztust. Pontosan azt teszi, amire Jézus kérte (utasította) a követőit.

Pl. Máté 28: 19-20.

Aki nem teszi az nem tekinthető kereszténynek.

2019. dec. 27. 21:18
 30/43 anonim ***** válasza:
89%

Vidiripi

"Aki nem teszi az nem tekinthető kereszténynek."

Azok sem keresztények akik nem aszerint keresztelnek ahogyan az a Máté 28:19 olvasható!

Ilyenek pl. Jehova tanúi akik egy szervezetre keresztelnek meg!

"Megértetted-e, hogy önátadásod és megkeresztelkedésed Jehova tanújaként isten szellemtől irányított szervezetének tagjaként azonosít téged?"

- Hol mond ilyesmit Jézus Krisztus?

2019. dec. 28. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!