Jehova tanúi tanítása alapján Jézus Krisztus teremtett lény?
Figyelt kérdés
Ez le van írva a weboldalukon teljesen világosan? Mert egy másik kérdésben már mindennek elhordott a kérdező, azt állítva, hogy én állítok hamis dolgot azzal, hogy a szervezet azt tanítja, hogy Jézus teremtett lény! Miközben megmutattam neki, hogy igaz az amit írok!
Plusz még azt is állítja, hogy a tanúk szerint mind a kettő, tehát teremtett is és nem teremtett!
Tehát hol van ez nyilvánvalóan leírva, ahol még ő is elhiszi ezt?
2019. nov. 28. 13:26
11/49 anonim válasza:
"Az Igéről nem írja, h volt kezdete"
A Megváltó/Isten Fia az maga az Ige.. nevezhetném Jézusnak/Yeshuanak vagy akár יהשוה-nak is.
De úgylátom, semmit nem fogtál fel a Bibliai Igeszakaszokból, amiket írtunk neked, így felesleges vitáznunk ezen...
12/49 A kérdező kommentje:
9# azt írtam, hogy ne csak tőlem legyen ez neki leírva, mert mikor én ezt mondtam neki, hogy ezt tanítja az őrtorony, akkor azzal esett nekem, hogy én egy rosszindulatú kiközösített tag vagyok, és csak én találom ezt ki. Ezért kértem, hogy más is mutassa meg neki, hogy nem hazudtam.
2019. nov. 28. 14:11
13/49 anonim válasza:
Nem lehet,hogy Edgárral beszéltél? Ő szokott ilyen skizo lenni.
14/49 anonim válasza:
Amúgy csak kíváncsiságból,melyik kérdés ez? Csak mert ha kiderül,hogy tényleg az,akire gondolok,akkor meg is van a válasz,akkor más magyarázat nincs,csak hogy Edgár...
15/49 anonim válasza:
Mondjuk van egy hitgyülis is,aki engem is kiközösített tanúnak meg okkultistának nevezett (ráadásul szerinte ezt mind én írtam magamról),szóval nem tudom már egy ideje,hogy kinek az új heppje lett ez.
16/49 A kérdező kommentje:
De, Edgár az. De most már kiderült, hogy szerinte Jézus egy nem teremtett teremtett lény. Már feladtam. Ráadásul már megint megkaptam, hogy bezzeg az inkvizíció, meg a keresztvetés és hogy mennyire hazug vagyok, bár nem vagyok katolikus, holott csak annyit írtam, nem többet, hogy az őrtorony szerint Jézus teremtett lény. Úgy tűnik, most másik felekezet kell után nézzen, mert ezt nem fogják eltűrni a tanúk, hogy valaki ilyet állítson, miközben a központi teológiájuk egy teljesen egyértelmű dolog.
2019. nov. 28. 15:11
17/49 A kérdező kommentje:
2019. nov. 28. 15:13
18/49 A kérdező kommentje:
Itt a kérdés. De beszédes, hogy a tanúk nem állnak ki mellette. Szerencsétlent még ezek is megvetik.
2019. nov. 28. 15:14
19/49 Wesler válasza:
Jehova tanúinak a tanítása alapján eldönthetetlen. Baromi kesze-kusza már maga bibliájuk is, nem csak tanjuk. Edgár pedig szerintem valami skizó-öntelt-beteg állat aki szerintem arra élvez, hogy hülyeségeket ír ki és hülyeségeket tesz közzé az a fura nekem, hogy én tiltva lettem 1 hónapig egy elég kis dologért ő meg még mindig itt van aztán csak a felháborodotság van a vele való kommunikáció után. :D
20/49 anonim válasza:
Sejtettem,ez a fajta degeneráltság nagyon sokat elmondott. Talán emlékszel,mikor írtad egy kérdezőnek,hogy irigyled azokat,akik türelmesen válaszoltak neki. Na én így vagyok Edgárral. Neki valami különleges képessége van rá,hogy a legtürelmesebb embert is kihozza a béketűréséből. Állítása szerint nem tanú,hanem unitárius,de hát nem tudom....szerintem tanú és mások előtt valszeg megjátssza magát,csak itt a gyakorin a 30db névtelen-arctalan profilján nyitja ki a száját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!