Emberek! Ti miképp vélekedtek a mostnai lányokról és fiúkról?
"Én nem azt mondtam, hogy különb akarok lenni a tömegtől, hanem azt, hogy egy ÉRTELMES tömeg része akarok lenni!"
A TÖMEG definíció szerint sosem értelmes. Nem hallottad még a mondást, hogy "Az ember egyedül okos, de gyáva, tömegben bátor, de hülye"? Ez bizony nagy igazság. Csoportnyomás, csordaszellem - hallottad már ezeket a kifejezéseket? Ezért hülye MINDEN tömeg, mert olyan lélektani hatást idéz elő, ami arra ösztönöz, hogy kövesd a többit akkor is, ha egyébként oltári nagy baromságot csinál, pusztán csak azért, mert tömeg, és te is része vagy.
Szerintem soha ne azt nézd, hogy hova tartozol és hova nem, hanem azt, hogy mennyire van rend a fejedben. Ugyanígy, másnál se azt nézd, hogy külsőségei alapján hova sorolható, hanem hogy mi van a fejében. Pl. én is alapból ferde szemmel nézek a szőke plázacicákra, de mégis volt már lehetőségem megismerni pár olyat közülük, akik meglepően értelmesnek bizonyultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!