Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Emberek! Ti miképp vélekedtek...

Emberek! Ti miképp vélekedtek a mostnai lányokról és fiúkról?

Figyelt kérdés
Én az ilyen csőgatyában járós, gatya alja az otromba, bumszli cipőbe betűrve, festett haj, piercing stb. A "fiúkról" meg 1 szót se. Vasalt haj? Mint a b*zik. Sőt nagy része az is. Magyarok ezek egyátalán? Befogadják a külföldiek kultúráját, a Magyarra aztmondják hogy szar. Na meg hallgatják azokat az idióta külföldi "zenéket".
2010. ápr. 15. 17:49
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
talán én nem aggódhatok a hazám sorsáért? baj hogy engem a hazám érdekel és nem a világ gondjai?
2010. ápr. 15. 18:18
 12/52 anonim ***** válasza:
100%

hol kapcsolódik a haza sorsához az hogy pár picsogó tinifiú csőgatyát hord? amint elmennek főiskolára levedlik a "hűdetrendi" külsőt és ugyanúgy fognak kinézni mint bárki más. legrosszabb esetben is mire kirepülnek a fészekből,meglegényesednek MERT FELNŐNEK. érted? azért néznek ki úgy ahogy mert éretlen gyerekek akik játsszák a nagyot,nem azért mert hazaárulók.

15/L

2010. ápr. 15. 18:22
 13/52 A kérdező kommentje:
honnan veszed azt h meglegényednek? nah meg 15 éves korodra te is sokat tudsz
2010. ápr. 15. 18:27
 14/52 A kérdező kommentje:
meg nem veszed észre? kultúra... divat>magyar értékek elhanyagolása>aztán van az ami most. ergó ami divat az rossz
2010. ápr. 15. 18:29
 15/52 anonim ***** válasza:
100%

Á, szóval a legújabb Jobbik-nemzedék egy képviselőjét tisztelhetjük a kérdezőben. Mondjuk sejthető volt eddig is.

"én valahogy nem a békés megitélés híve vagyok...ha valaki kinézetre olyan, akkor biztos azért néz ki úgy, mert az..."

Oké, akkor ennek jegyében még ma este felkereslek és nem békés eszközökkel adom tudtodra, hogy egy ritka nagy bunkó tapló vagy, aki bár nagy magyarnak vallja magát, de közben meg MINDEN EGYES MONDATÁVAL meggyalázza az anyanyelvét. Képmutatás felsőfokon.

Készülj sokhetes kórházi tartózkodásra - és arra is, hogy rendszeresen ellenőrizni fogom, hogy a fekvő idődet olvasással és művelődéssel töltöd-e (és nem, nem Jobbikos írásokról van szó). Ha nem, akkor rúgok rajtad még néhányat.

"és ha valaki ilyennel haverkodom, akkor addig piszkálom, amíg meg nem változik teljesen, vagy elköszönhet tőlem... én nem sokat veszítek"

Helyes, lásd eggyel feljebb. Sőt, azt hiszem, teljes harci díszben fogok jönni, láncokkal, szegecses karpánttal, és persze fejszével és karddal.

2010. ápr. 15. 18:34
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
tiszta szánalmas vagy ember :'DDDD
2010. ápr. 15. 18:35
 17/52 A kérdező kommentje:
Most honnan jött ide hogy Jobbikos vagyok? Baj? Talán téged azért zavar mert teis tagja vagy ennek a beteges társadalomnak...
2010. ápr. 15. 18:38
 18/52 anonim ***** válasza:
Látens homoszexualitás?
2010. ápr. 15. 18:40
 19/52 A kérdező kommentje:
Ez hogy jött ide?
2010. ápr. 15. 18:42
 20/52 anonim ***** válasza:
55%

18:34-nek: :D:D:D ezt jó volt olvasni:D

Kérdező,mert te aztán sokkal több tapasztalattal rendelkezel,mi?:D Fogd már vissza magad és művelődj! Azzal tudnál kitűnni a társadalomból ha értelmes és művelt lennél aki mérlegeli a dolgokat és önálló gondolatai vannak, nem csak köpköd. De ez meló,ugye,meg nem is olyan feltűnő. Így te is UGYANOLYAN kis nyomi vagy mint azok akiket szidsz.

15/L

2010. ápr. 15. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!