Mit gondoltok az ilyen lányokról?
Figyelt kérdés
Modell, fotózásokra jár és olyan képe is van fent, ahol csak a mellét takarja és egy bugyi van rajta!2011. okt. 9. 19:38
1/18 anonim válasza:
Nekem is van ilyen képem, lehet rib@ncozni.
Nem attól lesz vki rib@nc, h jól néz ki és meg is mutatja.
Magamból kiindulva azt gondolnám, hogy vágyik az elismerésre.
23L
2/18 anonim válasza:
Ez még belefér nincs olyan modell szerintem akinek ne lenne ilyen képe.Az a baj,hogy hogy az emberek hozzákapcsolják ezt a szakmát az ősi mesterséghez.
3/18 anonim válasza:
Azt hogy piros lett a paradicsom nem sárga.. nánáná
4/18 anonim válasza:
Irigy vagyok, bár ha olyan testem lenne, lehet ám én is mutogatnám magam orrba-szájba :)
5/18 anonim válasza:
Ne csodálkozzon, ha beszólnak neki.
8/18 anonim válasza:
Ha valaki modell,azt megértem.Különben nem.Nekem is van kiraknivalóm,de nem vagyok k*rva,nem töltök fel magamról ilyen képet.Szerintem,ha valaki elismerésre vár,akkor azt az ismeretségi körében tegye,ne a neten.
10/18 anonim válasza:
Ilyenről nem épp egy rendes lány jutna az eszembe, még akkor sem ha modell . inkább valami más. nem feltétlenül az a mesterség de a jellemére nem lennék kíváncsi ha ilyen képeket mutogat magáról a neten. mert hát ez akkor ö nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!