Mit gondoltok a boxoló lányokról?
14 éves lány vagyok,szeretnék belekezdeni egy kemény sportba,eddig is nagyon keményen edzettem 5 évig sportoltam napi szinten 2-3 órát.Nagyon tetszik a box,és szerintem az életre is felkészít.
De pár dologtól kicsit tartok:
1.mit gondoltok a női boxolókról?
2.Nem túl nagy a fájdalomtűrő képességem.ezt edzéseken tanítják,hogy mivel lesz "jobb"?
3.Teljesen kezdő vagyok.Ennyi idős korban ha elkezdem meddig juthatok el,versenyezhetek is majd amikor már jó leszek?
köszi
1.Hogy jól döntöttek,hogy az ökölvívást választották a most divatos,de cseppet sem hatékony többi közül
2.A fájdalom küszöb fokozatosan emelkedik,azonkívül az 50-60 kilós nők nem ütnek akkorát,hogy komolyabban megsérülj,versenyen fejvédőt is viselsz.
3.Persze,Versenyezhetsz.
Itt ez a lány,kicsi törékeny de Magyar bajnok.
Én egy lánynak nem kifejezetten a boxot ajánlanám.
De ha neked ez tetszik,akkor ne érdekeljen,ki mit gondol róla,te szereted,és kész!A fájdalomhoz egyébként(nem csak a boxban,akármilyen küzdősportban/harcművészetben) fokozatosan hozzászoksz,persze némi genetikát is igényel,hogy valaki igazán vasállú és acélgyomrú legyen,de a genetika nélkül is megszokod,és kemény leszel,ha odateszed magad edzésen,és nem puháskodsz.
Szóval ha tetszik a sport...CSINÁÁÁÁLD..amúgyja,én kifejezettenn szeretem,ha egy csaj csinál v.mi keményebb sportot(lehet azért,mert magam is csinálom),ezek a lányok eléggé vadmacskák tudnak lenni:P:)
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
De ne aggódj,minél ügyesebb és technikásabb vagy,annál kevesebbet fogsz kapni,de persze elkerülhetelen az,hogy ne üssenek meg.
köszönöm a válaszokat és a biztatást!!
Mindenképpen belekezdek,most még elszánt vagyok,amúgy nem vagyok egy puhány,szüleim és nagyobb tesóim megedzettek,meg volt edzőim is. úgyhogy nem vagyok egy puhány :DDD
köszi a válaszokat!
Budapesten melyek a legjobb clubok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!