Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a boxoló lányokról?

Mit gondoltok a boxoló lányokról?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok,szeretnék belekezdeni egy kemény sportba,eddig is nagyon keményen edzettem 5 évig sportoltam napi szinten 2-3 órát.Nagyon tetszik a box,és szerintem az életre is felkészít.

De pár dologtól kicsit tartok:

1.mit gondoltok a női boxolókról?

2.Nem túl nagy a fájdalomtűrő képességem.ezt edzéseken tanítják,hogy mivel lesz "jobb"?

3.Teljesen kezdő vagyok.Ennyi idős korban ha elkezdem meddig juthatok el,versenyezhetek is majd amikor már jó leszek?

köszi

2011. okt. 1. 22:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszi,ezt az oldalt már néztem :)

az lenne a kérdésem,hogy a Vasasban lányok is boxolhatnak?és ha igen,írnátok pár infót róla,mert a honlapon nem találtam köszi

2011. okt. 4. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne.Ma már mindenhol tartanak edzéseket lányoknak is.
2011. okt. 4. 14:17
 13/15 A kérdező kommentje:
ennek nagyon örülök köszi :)
2011. okt. 5. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:

a 'nyugati' box durva sport, nem szeretem. ettől eltekintve Klitshko-t imádom. Meg a tesóját is. Viszont a kick box vagy a Sanda nekem szimpatikusabb. ízlések és POFONOK. de nekem kellenek azok a rúgások is :D

ha neked a sima box tetszik hát üss bele :D

21L

2011. okt. 5. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:

12 év lassan. Azóta egy 26 éves nővérke lett.

Az én nővérkém 38 lesz, úgy zsákol, ahogy illik.

2023. jún. 28. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!