Emberek! Ti miképp vélekedtek a mostnai lányokról és fiúkról?
Hát kedves kérdező... :)
Te is ugyanezt csinálod, mint a többi, semmiben sem vagy más, nehogy azt hidd. Te is szapulod a többit, és képzeld, néha egy piercinges, piroshajú, "idióta külföldi zenéket" hallgató (ez nem egyenlő a plázákban rohangászó leányzókkal) ember is lehet értelmes. Először körül kéne nézned magadban, és nem elitnélni azokat, akik nem ugyanolyan sznobok, mint te. :) Csak meg ne fulladj a jólétedben...(nekem ennyi elég volt, hogy megismerjelek.)
Gratulálok, kedves kérdező! Tényleg gyönyörűen beégetted magad mindenki előtt, de úgy, hogy öröm volt nézni. :D
Írnám, hogy remélem, tanulsz az esetből, és megpróbálod kissé munkára is fogni az agyadat, de nem írom, mert tudom, hogy úgysem fogod. Mindegy, égesd csak magad továbbra is, elvégre mindig jól jön egy bohóc, akin lehet nevetni. :D
"És tudod, hogy engem nem érdekel, hogy átlag emberek előtt "beégettem magam"?"
Mióta átlag pl. a deszkás (mint a fenti hozzászóló)? Vagy a metálos (én)?
"A társaim és barátaim ezt a gondolkodást becsülik és tisztelik."
Az egy dolog. Egyes bennszülött törzsek pl. a kannibalizmust becsülik és tisztelik, mások meg a "rajságot".
Nem az számít, hogy a kis klikked hogy vélekedik a dolgokról, hanem hogy azok egészében véve, minden szemszögből megvizsgálva jók és elfogadhatóak-e, vagy sem.
"Nem úgy mint egyes átlagosok..."
Továbbra is várom annak a magyarázatát, hogy itt most kikre is gondolsz az itt eddig megszólalók közül.
"Én a kérdésben említett emberekre céloztam. A rockzenét meg alapból felsőbbrendűnek tartom a többinél..."
Az lehet, de itt a jelek szerint ők viszonylag kis számban képviseltetik csak magukat.
Mindenesetre legalább zenei téren egyetértünk - bár azt azért hozzá kell tegyem, hogy véleményem szerint a legfelsőbbrendűbb zene a klasszikus (részben ebből nőtt ki a metál/rock is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!