Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Emberek! Ti miképp vélekedtek...

Emberek! Ti miképp vélekedtek a mostnai lányokról és fiúkról?

Figyelt kérdés
Én az ilyen csőgatyában járós, gatya alja az otromba, bumszli cipőbe betűrve, festett haj, piercing stb. A "fiúkról" meg 1 szót se. Vasalt haj? Mint a b*zik. Sőt nagy része az is. Magyarok ezek egyátalán? Befogadják a külföldiek kultúráját, a Magyarra aztmondják hogy szar. Na meg hallgatják azokat az idióta külföldi "zenéket".
2010. ápr. 15. 17:49
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Ebben viszont elismerem, hogy igazad van.
2010. ápr. 19. 18:04
 42/52 anonim ***** válasza:

"Emberek! Ti miképp vélekedtek a mostani lányokról és fiúkról?"

most melyik fiú és melyik lány? :D:D:D

de körülbelül valami ilyesmi

üdv

25/F

2010. ápr. 20. 20:16
 43/52 A kérdező kommentje:
Értelmes emberek is tévednek ide? :D
2010. ápr. 20. 20:23
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

Olyan értelmes, felsőbbrendű emberekre gondolsz, mint te? Az a felsőbbrendű gondolkodás, ami szerint Magyarország határánál megáll az élet, a kultúra, meg minden?

Törődj bele, kis barátom, minél többet szajkózod ezeket a beszűkült, alaptalan, csőlátó, és mellesleg nagyon, de nagyon sablonos hülyeségeket, annál inkább bizonyítod, mennyire nagyon átlagos is vagy valójában. :)

2010. ápr. 21. 18:15
 45/52 A kérdező kommentje:
Érdekes módon mindenki ezt mondta idáig, ha visszanézed mit írtak. Na ki itt a sablonos és a hülye? Biztos nem én...
2010. ápr. 21. 18:35
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, kérdező, ha ezer embernek mutatsz egy banánt, és megkérdezed tőlük, hogy mi az, akkor mind az ezer azt fogja mondani, hogy banán. És nem azért, mert sablonosak, hanem mert az a tény, hogy az bizony egy banán.

No, ugyanezen oknál fogva mondja rólad is mindenki ugyanazt itt.

2010. ápr. 21. 18:58
 47/52 anonim válasza:
Részben egyetértek a veled, jónéhány fiú tényleg úgy néz ki, mint egy rossz b*zi, de el kell fogadni, hogy ez van, ők így tetszenek maguknak, egyeseknek bármennyire is visszataszítóak. Az, hogy néz ki az illető, nem minden esetben tükrözi az egyéniségét.
2010. ápr. 21. 21:28
 48/52 anonim válasza:
100%

A válaszaidból nekem nagyon az jön le, hogy beképzelt vagy, és gondjaid vannak a beilleszkedéssel is. Emiatt ellenszenv alakult ki benned azokkal szemben, akik közé nem tudsz beilleszkedni.

Nézz magadba és döntsd el, igazam van-e.

2010. ápr. 21. 21:33
 49/52 anonim ***** válasza:
Ja, hogy biztos nem te vagy a hülye! Hogy biztos neked van igazad! Az más. Ha ilyen jól tudod, akkor biztos is. Komolyan azt hiszed, hogy nincs kismillió másik tizenöt éves kölyök,aki szóról szóra ugyanezt hajtogatja, amit te? Te kis egyéniség, te...
2010. ápr. 21. 21:40
 50/52 A kérdező kommentje:
Nem tudok beilleszkedni... Erre csak annyit, hogy megvannak a barátiam, szóval azzal nincs probléma, de azért kösz a semmit! Én nem azt mondtam, hogy különb akarok lenni a tömegtől, hanem azt, hogy egy ÉRTELMES tömeg része akarok lenni!
2010. ápr. 22. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!