Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Emberek! Ti miképp vélekedtek...

Emberek! Ti miképp vélekedtek a mostnai lányokról és fiúkról?

Figyelt kérdés
Én az ilyen csőgatyában járós, gatya alja az otromba, bumszli cipőbe betűrve, festett haj, piercing stb. A "fiúkról" meg 1 szót se. Vasalt haj? Mint a b*zik. Sőt nagy része az is. Magyarok ezek egyátalán? Befogadják a külföldiek kultúráját, a Magyarra aztmondják hogy szar. Na meg hallgatják azokat az idióta külföldi "zenéket".
2010. ápr. 15. 17:49
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Miért tanulnám meg azt, amit egy szánalmas társadalom elvár?
2010. ápr. 15. 18:50
 22/52 anonim ***** válasza:

Na jo,ennyi tellett tőlem,befejeztem xD

Kérlek maradj ilyen gyökér valakin nekem is kell röhögnöm:D

15/L

2010. ápr. 15. 18:52
 23/52 A kérdező kommentje:
Hát énse szórakoznék egy marhán se ha te nem vagy...
2010. ápr. 15. 18:52
 24/52 anonim válasza:
Belőled is csak egy segélyes lesz, akkor aztán felvághatsz vele, hogy nagy magyar vagy!
2010. ápr. 15. 19:02
 25/52 A kérdező kommentje:
Tudod vannak, akik a semmi tanulással is elérik a 4-es szintet...
2010. ápr. 15. 19:15
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

"Most honnan jött ide hogy Jobbikos vagyok?"

Lám, lám, a nagybetűk már eszedbe jutottak, helyes. Ha még a vesszők és a szóközök helyes használatára is vissza tudsz emlékezni, még az is lehet, hogy néhány ujjadat nem töröm el.

És a kérdésedre a válaszolva: abszolút nyilvánvaló, és témába is vág, mivel nekik az egyik legfőbb mániájuk ez az álszent erkölcsrendészkedés.

"Baj?"

Az a baj, hogy nagyon okosnak képzeled magad, de közben egészen alapvető dolgokkal sem vagy tisztában.

"Talán téged azért zavar mert teis tagja vagy ennek a beteges társadalomnak..."

Miután egyelőre még nem kaptam meg a finn állampolgárságot, momentán nem tudok mit tenni ellene, de nyugi, nemsokára annak is eljön az ideje. ;)

Amúgy ez a csípőből támadásod újabb remek példa arra, amit eggyel feljebb említettem, és újabb tipikus Jobbikos jellemző. Érdekes módon az egy pillanatra sem fordult meg a fejedben, hogy én talán hatásosabb módjait is ismerem a konfliktuskezelésnek és problémamegoldásnak, csak az, hogy "biztos én is olyan vagyok".

Javaslom, hogy keríts pár könyvet kommunikációról, pszichológiáról, emberi kapcsolatokról, és mélyedj el bennük jó alaposan. Rád fér.

2010. ápr. 15. 19:21
 27/52 anonim ***** válasza:

Te vagy az, aki semmi tanulással 4-es vagy?

Tudod, a lexikális tudással semmire nem mész, azt akár a s*ggedbe is feldughatod - képletesen, persze. Sokkal fontosabb az, hogy a tudásodat hogyan tudod alkamlazni, mennyire vagy inteligens - de utóbbi Te semennyire. Ostoba kis senkiházi vagy, de jó volt kiröhögni:D Ne oszd az észt, amikor egy 15 éves kis p*cs vagy, semmi élettapasztalattal.

2010. ápr. 15. 19:42
 28/52 A kérdező kommentje:
Ember! 20:47 és még semmi bajom! Ez is azt bizonyítja, hogy teis csak egy nagypofájú cigány vagy... És még mindig nem akarok beilleszkedni, csupán véleményt kértem. Szerinted olyan jó a világ? Nem! (ha van egy kis eszed...) És erről nem mi, hazafiak tehetünk, hanem az átlagos emberek. A helyesírásról annyit hogy ha sietek, akkor nem foglalkozom vele, de tudod álltalában igyekszem normálisan írni;)
2010. ápr. 15. 20:55
 29/52 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak meg annyit, hogy van másis a szakmunkáson kívül;) Azért mert te síkh*lye vagy, még léteznek normális emberek... És csakhogy tudd, a normális nem egyenlő az átlagossal, mert az átlagos te vagy itt a többi szidkozódóval. A normális ember egyetért velem. És látszik miért van itt társadalmi vállság. Az átlagosok miatt.
2010. ápr. 15. 20:59
 30/52 anonim ***** válasza:

"Ember! 20:47 és még semmi bajom!"

Örülj neki, lesz ez még így se. ;)

Egyébként ha komolyan számítottál rám, akkor még rosszabb a helyzet a fejedben, mint gondoltam. :D

"Ez is azt bizonyítja, hogy teis csak egy nagypofájú cigány vagy..."

Jaja! És képzeld, mellette még zsidó, meleg, SZDSZ-es, kommunista és libsi is! (Kihagytam valamit?) :D

"És még mindig nem akarok beilleszkedni"

És akkor még te ítéled el a cigányokat, akik pontosan ugyanígy gondolkodnak?

"Szerinted olyan jó a világ? Nem! (ha van egy kis eszed...)"

Tény, hogy nem, tekintve, hogy sajna elég sok hasonló korlátolt idióta van még rajta, aki a saját hülyeségét okosságnak hiszi. Ilyen szempontból még igazad is van, valóban el van cseszve a társadalom, és sokat kellene javítani rajta.

"És erről nem mi, hazafiak tehetünk, hanem az átlagos emberek."

:) Igen, ennél magyarabb már nem is lehetsz. "Bárki, sőt, mindenki más lehet hibás, CSAK MI NEM!" Ez az, komám, ilyen az igaz magyar! Gratulálok, büszke lehetsz magadra! :D

"A helyesírásról annyit hogy ha sietek, akkor nem foglalkozom vele, de tudod álltalában igyekszem normálisan írni;)"

Nos, a jelek szerint most próbáltál vele foglalkozni, de még így se sikerült igazán. Csak ebben az egy mondatodban is 4, azaz négy darab hiba volt... Hát, van még mit gyakorolnod. Ha már ekkora nagy magyarnak tartod magad, legalább ne gyalázd meg Kölcsey, Kazinczy és Kossuth nyelvét!

Végül: igényes ember _mindig_ ad magára, és nem mentegetőzik ilyen béna kifogásokkal, hogy hát sietett. Én, meg még sokan mások is miért tudnak akár chatelés közben is tökéletes helyesírással írni? Gondolkodj el ezen, kis butus, és fogadd meg az előző hozzászólásomban említett tanácsaimat, akkor még talán lehet belőled valaki.

2010. ápr. 15. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!