Ti reggel, este, vagy reggel és este is zuhanyoztok vagy fürödtök?
Este zuhany. Én nem értem azokat, akik csak reggel zuhanyoznak, mert nem tudnék úgy befeküdni a tiszta ágyba, hogy nem zuhanyozom le.
Reggel mosakodás.
Ha nagyon meleg van, vagy beteg vagyok és megizzadok, akkor reggel is zuhanyzom.
Reggel, munkába menet előtt.
"Én nem értem azokat, akik csak reggel zuhanyoznak, mert nem tudnék úgy befeküdni a tiszta ágyba, hogy nem zuhanyozom le. "
Én meg azokat nem értem akik este fürdenek, nekem nem esik jól elindulni melóba az éjszakai alvás után, agyonizzadva.
Mindenki talál magának ideológiát a szokásaihoz ;)
Szerintem is butaság mindenkinek a saját igazát bizonygatnia, fogadjuk el, hogy mások a szokások, és kész. Eleve nem mindenki lesz koszos napközben, illetve nem mindenki izzad éjjel... Szóval hadd döntse el mindenki, hogyan csinálja, és ne ítélkezzünk egymás felett!
Én reggel megfürdök, mert engem ez ébreszt fel. Tehát kelés, és beülök a kádba, jó forró vízbe.
Majd kb. minden reggelt az uszodában kezdek, és úszás után ott lezuhanyzom.
Ezt követően este sokszor már csak mosakodni szoktam, kivéve, ha pl. átfagyva érek haza, és megint jól esik a meleg víz, illetve nyáron, ha úgy érzem, hogy megizzadtam napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!