Reggel vagy este fürödtök? Miért?
Igen: reggel, vagy este.
Mert koszos vagyok.
Természetesen este. Kevés ostobább dolgot tudok elképzelni a reggeli fürdésnél. Reggel minek fürdeni (eltekintve mondjuk kéz-, arc- és fogmosástól)? Akkor kezdődik a nap, megy az ember mindenfelé, dolgozni, koszolódik, rakódik rá a por meg a szenny, izzad, tehát még hozzá is ragad, tapad, stb. ... aztán hazamegy, és mocskosan, büdösen feküdjön be az ágyába este, az egész napi szeméttel a testén? Netán még a párjával is így csináljon ezt-azt...? Még elképzelni is eléggé visszataszító ezt is, meg azt is, hogy nézhet ki ez esetben a pizsama meg az ágynemű már néhány napi használat után is...
Rejtély számomra, hogy hogy lehet ez egyeseknek egyáltalán szóba jöhető, életképes alternatíva.
"Kevés ostobább dolgot tudok elképzelni a reggeli fürdésnél. Reggel minek fürdeni "
A héten minden éjszakát végigdolgozok. Bár te ostobaságnak tartod, én azért lefürdök reggel, lefekvés előtt. Nem adok az ilyen korlátolt egyénekre.
Szeretek reggel fürdeni, mert a meleg víz felviszi a vérnyomásomat. (Nem, nem kávézom, és már nem is fogok rászokni.) Jó így indítani a napot, felébredek tőle.
De mióta csecsemő fiam van, este fürdök, amikor ő már biztosan alszik. Nagyon nem vagyok a sírni hagyás híve, és zuhanyzás közben nem hallom, hogy sír-e. A kádból se nagyobb élvezet kimászni. Szóval marad az este.
Én reggel is zuhanyzom (mert felfrissít és frissen jobb indítani a napot) és este is, mikor hazaérek (lemosom az egész napi port, sokkal jobb érzés otthon tisztán járni-kelni)...
A zuhanyozás összesen 10 perc, pik-pakk megvan, nem szeretek kádban ülve áztatódni.
Sajnos, sok ember nem zuhanyozik reggel, ezt érezni a járműveken, totálisan felfordul a gyomrom a sok mosdatlan hónaljszagú embertől!...
Nyáron napközben is szoktam zuhanyozni, sokkal jobb érzés utána frissen, illatosan. :-DDD
Kizárt, hogy reggel elinduljak zuhanyozás nélkül. Az ember reggel elmegy nagyvécére stb. Tuti nem megyek el otthonról fürdés nélkül.
Ha választani kellene, akkor inkább reggel, de jellemzően kétszer: reggel és este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!