Mit tehetek, ha zaklat egy cég? Telefonos ügynökeik, kora reggel hivogatnak minket, hogy nem akarunk-e ezt meg azt, mindíg mnondjuk, hogy nem, de késöbb mindíg vissza hívnak minket és nagyon erőszakosak!
Két ötletem van: felhívni a cég igazgatóját és elmondani neki..
másik: ha van a telefonon híváskijelző nem felvenni azt a számot, és párosítani a néma üzemmóddal, (pl.9 után visszakapcsolni)vagy ha sehogy sem megy felveszed és rögtön mellérakod, (vagy belefütyülsz).. egyszer csak megunják a senkivel való eszmecserét
Én már csak annyit szoktam hogy:
- kösz de nem érdekel
és lerakom.
Vagy azt, hogy:
- aha
és lerakom :)
Vagy néha már semmit sem szólok bele, csak felveszem és lerakom.
Vagy ha név szerint keresnek:
- Nem, itt nem lakik olyan. Elköltöztek. Nem tudom a számukat. Nem, engem nem érdekel az ajánlatuk, kösz. Viszhall.
Barátom azt szokta:
- Megkérdezhetem honnan tudják a telefonszámomat? Csak mert én nem adtam meg, és itt nálunk senki. Úgyhogy ha kérhetem sürgősen töröljék a számomat az adatbázisukból.
Köszönöm.
Telemarketinges vagyok.
Tiltasd le a számotokat(mármint ne legyen nyilvános) a szolgáltatónál.Változó az átfutási idő.
Soha többé semmilyen hirdetésben, reklámkampányban, nyerési akcióban ne add meg.Ha bármikor megadod, vagy kérdőíves megkérdezésnél elkérik, akkor joguk van használni, és eladni adatbázisba.
A gyors megoldás, ha rettentő arrogánsan beszélsz velük és kikéred magadnak a hivogatást, feljelentéssel fenyegetőzöl.Akkor bekerülsz az adatbázis feketelistájára, mint kötekedő, és többé nem keresnek.:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!