Reggel 10 órakor nem pofátlanság, bunkóság a szomszédaimra nézve hogy füvet vágok és ezzel zajt csapok?
A szomszédaid többsége hétköznap ilyenkor gondolom már dolgozik, a kukásautó pedig úgyis előbb jön, és mégnagyobb zajt csap. Ha majd a szomszéd fog füvet nyírni, akkor ő fog téged zavarni, ez oda-vissza működik.
Nem pofátlanság szerintem. Ha nagy lenne a gaz, és amiatt szólnának rád, az rosszabb lenne. Nyírd nyugodtan, jó munkát. :)
Hétköznap ez természetes, valamikor le kell vágni a füvet. Még szombat-vasárnap is elmegy, ha nem órákon keresztül zörgeted a masinát.
Én az egyik szomszédomra akkor akadtam ki, mikor hónapokon keresztül minden hétvégén és ünnepnap reggel 7-től késő délutánig füvetnyirt, rotakapázott, stb. Mikor szóltunk neki, még ő volt felháborodva, hogy ő igy ér rá, de azért mostanában javult a helyzet.
Én este 8-kor 9-kor néha 10-kor nyírom a füvet, szarok bele én nem fogok 35 Fokba füvet nyírni... Akinek tetszik tetszik, akinek nem nem.
Úgy hogy egyáltalán nem baj.
A mi szomszédunk mindig este 10-kor kezdi...
Szerintem,ha nem 7végén csinálod,akkor oké.
szerintem a fűnyírás azért nem annyira zavaró, főleg 10 órakor, hétköznap, aki nem dolgozik az is felkelt már. hétvégén talán tovább alszanak az emberek.
nálunk a szemben lévő szomszéd mindig 6-7 között kezd valamit kalapálni, persze akkor még alszok, főleg így nyári szünetben, próbálok visszaaludni, általában 8-is vergődök az ágyban, nagy nehezen felkelek, kb 10 percre rá abbamarad a kalapálás..... ez sokkal zavaróbb mint a délelőtt 10 órai fűnyírás.
Tudod, milyen élvezetes volt vizsgaidőszakban, amikor reggel hatkor ordított a takarítónő a folyosón (koli), reggel hétkor füvet nyírtak, majd egész nap ment a fúrógép az emeleti fürdőben?
10 óra már nem reggel, hanem délelőtt.
10-kor már nem. Ha reggel 8-kor füvet nyírnál, az pofátlanság, de a 10 az elfogadható. Persze lehet, hogy van olyan későnkelő, akit ez zavar, de 10-kor teljes mértékben elfogadható.
Ez olyan, hogy este 8-kor még végezhetsz fúrást-csavarást, de 9-kor már bunkóság.
Szerintem ilyen zajos munkákat úgy kb. reggel 9 és este 9 közötti 12 órában lehet végezni, amikor nem bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!