Nem pofátlanság olyan padra leülni ahová mások a dolgaikat tették, ha vannak szabad padok is?
Figyelt kérdés
Múlthéten történt meg, hogy egy játszótéren ültünk egy barátommal, chipseztünk és beszélgettünk. Odajött anyukám és az unokahugim. A kislány hintázni akart, ezért odamentünk a hintákhoz. A padon hagytuk a dolgainkat (ez a pad volt a legközelebb a hintákhoz). Jött 2 öregasszony, leültek arra a padra ahol a mi dolgaink voltak (7 padból ez az 1 volt "foglalt", mindegyik árnyékban volt, és tiszta! Nem kisgyerekkel jöttek) és majdnem lelökték azokat a földre. Nagyon mérgesek lettünk, nem értettük miért nem lehetett egy másik padra ülni ami kb másfél méterrel volt arrébb. Miért jó ha a másik dolgát lelökheti? Miután majdnem a földön landolt mindenünk, átvittük egy másik padra, és ott beszélgettünk tovább. Nem haltunk bele de bosszantó hogy ha van másik 6 pad, miért oda kell ülni ahová mi ültünk le? És persze ez a 7 pad tojás alakban van, tehát nincsenek messze egymástól. (És csak azért nem akartuk hogy a dolgaink leessenek és piszkosak legyenek mert a 2 öreg néni gusztustalanul köpködtek!)2009. aug. 10. 14:07
1/28 anonim válasza:
Pofátlan vén sz@rok, ma is jöttem a piercertől haza a alig éltem azt a buszon kis híján a nyakamba mászott az 1ik öreg asszony :S
némeik azt hiszi nemcsak fiataloknak áll a bál.hehe:D
2/28 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Na normálisan megkérdezik, leülhetnek-e oda, nem zavarna-e minket ha arrébb rakná a dolgainkat stb, akkor megint más. Vagy ha az összes pad foglalt, vagy ez az 1 van árnyékban.
2009. aug. 10. 14:16
3/28 anonim válasza:
ezek a vénasszonyok pofátlanok voltak szerintem is. Tisztelem az öregeket, de az ehhez hasonló dolgoktól rosszul vagyok, mert visszaélnek azzal, hogy ők öregek. pedig odébb tudná húzni a seggét a másik padtól, de nem teszi, mert ő ,,szegény kisnyugdíjas". és ha rászólsz, még morog, hogy a mai fiatalok milyen gonoszak... én a helyedben finoman közöltem volna, hogy van még hely, nem kell letúrni más cuccát.
4/28 A kérdező kommentje:
Célozgattunk "finoman" hogy ha leesik a kislány szatyra amiben a ruhái és az inni és ennivalója van akkor nagy balhé lesz. Egy 3 és fél éves kislány holmiját képesek lettek volna a földre lelökni. :S
2009. aug. 10. 14:23
5/28 anonim válasza:
Pofátlan vénasszonyok. Direkt csinálták biztos. Én lehet, h megkérdeztem volna, "Tessék mondani, a többi 6 pad miért nem jó?"
6/28 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tényleg meg kellett volna kérdezni. De nem az jutott eszembe hogy kérdezősködjek, hanem hogy elküldjem őket a francba.
2009. aug. 10. 14:39
7/28 anonim válasza:
amikor csak az első részt olvastam, akkor arra gondoltam, hogy talán azt hihették, a chipses zacskó vmi szemét, amit vki otthagyott.
amikor viszont kiderült, hogy szatyor is volt ott, látták, hogy mások is vannak a játszótéren, akkor már átalakult ez a kép. egyszerűen én sem tudom, hogy miért csinál vki ilyet, én tutira megkérdeztem volna, hogy ezt miért csinálták
8/28 anonim válasza:
Hát nem tudom,lehet pofátlanság,de lehet valamelyik öreglánynak már olyan szervi bajai vannak amik minden lépést megnehezítenek!Bár azért egy bocsánatot kinyöghetett volna valamelyik,de te legyél jófej mosolyogj és felejtsd el!
9/28 anonim válasza:
Hasonló, mint nekem rendszeresen buszon. Többször volt olyan, hogy ülök a buszon (távolsági), még szállnak fel, de nem zavartatom magam, mert a busz 80 %-a üres és látszik is, hogy kevesen lesznek. Erre a néni megáll mellettem, hogy ő a mellettem levő helyre AKAR ülni. Kértem, hogyha nem gond üljön máshova (szinte minden hely szabad volt), mert sok cuccom van. Nem, neki az a hely kell, ő mindig ott szokott ülni. Ráhagytam, az összes cuccommal egyel előrébb ültem, így én is elfértem, ő is megkapta amit kikövetelt, de mire volt jó ez? Olyan is volt, hogy a néni fel akart állítani, hogy üljek át máshova mert az az ő helye. Na azt már nem hagytam rá, egész úton morgott és szidta a mai tiniket (30 vagyok:))
10/28 anonim válasza:
Szeretem az idős embereket, de nem azokat, akik a korukra hivatkozva kikövetelik maguknak a dolgokat. Nemrég a buszra vártam és egy idős néni a fa botjával úgy bokán vágott, hogy azt hittem ott pusztulok el, csak mert szerinte nem elég gyorsan ugrottam félre, hogy előreengedjem felszállásnál. (Hátulról tolakodott előre, de olyan sebességgel, amit a fiatalok is megirigyelhetnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!